Yarin sabah ise giderken 2 toplu tasima degisip 20 dk yurumeden once izin belgesinin ciktisini alayim diyorum ama her uer kapali olacak. Nerden alacaz bunu biraz fikir verin. Kirtasiyeler , ozalitciler kapalidir muhtemelen.
Yazicisi olan tanidik yok.



 

telefonunuzda olursa yeterli olmuyor muydu?

la traviata

Olmaz diye yazmis sozluktekiler. Ayrica telefondaki firma kase imzali, benimde cikti alip imzalamam lazim.

Filinta61

Belki bir eczaneden rica edebilirsiniz

absolutelydevastated

sadece şirketin kaşesi imzası ve benim de imzam olan izin belgesi yetiyor mu? imza sirküleri, sigorta dökümü falan gerek var mı bunlara da?

hooiken

Eczane iyi fikirmis bir deneyeyim yarin sabah, tesekkurler

Filinta61

Muhtarlık olabilir sabah erken saatte açıyorsa.

westblack

Bize elektronik imzali belge verdiler gecen hafta. Bu hafta paartesi ise giderken onu gostercez, ise gittikten sonra da islak imzali belgeyi alcaz. Sen de cevirirlerse ise gidince cikarabilcem, ama telefondakini gosterebilirim dersin, sorun cikmaz. Daha ilk gun cunku.

e mice

Esas usul olan e-Başvuru sitemi üzerinden 2 Mayıs saat 17.00’ye kadar 2.677.000 çalışma izni görev belgesinin verildiği,
Muafiyet kapsamında olmakla birlikte e-Başvuru sistemi üzerinden çeşitli nedenlerle belge alamayanlar için ise işveren ve çalışanların taahhütlerinin ve imzalarının bulunduğu, yeni oluşturulan çalışma izni görev belgesi formunun geçerlilik süresi 7 Mayıs 2021 Cuma günü saat 24.00’e kadar uzatıldı.

www.icisleri.gov.tr

hayaletimsi

Hayaletimsi + 1, uzatıldı süre.

Phoebe

Ben de telefonumdaki pdf ile yola çıkacağım sabah. 7.30 gibi yolda olacağım. O saatte açık bir yer bulamam ki çıktı için. Zaten şirket kaşe imzalı evrak dün maille geldi bana, e haftasonu her yer kapalı nerden çıktı alacaktım ki? Yazılanları okudum, kurt düştü içime. Uzatıldı yazan arkadaşlarım, yani çıktıya gerek yok mu diyorsunuz?

hrvl

Tamam iste uzatilan belgenin ciktisini alip im,alamaktan bahsediyorum arkadaslar.

Lokasyon kagithane merkez.

@e mice, @hrvl ayni durumdayiz.

Muhtarin yardimci olacagini hiiç sanmiyorum.

Filinta61
1

mobil görünümden çık