iphone 11 cihazı için misal farklı farklı satıcılar var ama hepsiburada’nın kendisi yok. bu satıcılar sıkıntı çıkarır mı? mağaza puanlarına falan bakıyorum 100’drn az yorum ama 9,9 gibi yerlede. güvenilir mi bunlara? gerçi cihaz elime ulaşınca sonrasında garanti va muhattap apple ama olsun. var mıdır zararlı çıkabileceğim bi durum? saygılar




 

Hepsiburada'dan ps4 için gamepad aldım. İlk haftasında bozuldu, para iademi 3 ay sonra aldım hem de kavga dövüş. Kişisel yorumum olarak hepsiburada pişmanlıktır diyorum.

kafadanbacakli

evet aslında hepimiz biliyoruz böyle olduğunu ama bu fiyatlara başka yerde bulmak da zor. n11 vs hatta amazın bence hep aynı mentalite. gidip doğrudan apple’da almak gerek ama orada da dediğim gibi en az 1000 lira fark var

bi anlatabilsem dunya degisir valla bak

apple türkiye garantisi olduğu sürece bir sorun olmaz. bundan önceki iki telefonumu da hb'den almıştım (farklı satıcılardı).

himmet dayi

Apple ornegini bilemem ama su siralar favorim satici Amazon olmak kaydiyla amazon.com . Bir de prime uyeligi varsa harika.

msb

amazon.com.tr diyecektim pardon.

msb

yurtdışı cihazı çıkabilir, paralel ithalat çıkabilir, kullanılmış iade edilmiş çıkabilir, dolayısıyla apple telefon aldım muhattabım apple diye düşünme. en temizi ya amazon ya da Apple'ın kendisi. ben pahalı alışverişlerimi markanın direkt kendisinden yapıyorum.

roket adam

Eşim dün aldı iPhone 11

Satıcı troy Apple. Aynı gün kargolandi. Resmi saticiymis. Dusunebilirsini.

elorelia

@roket adam dediğin gibi durumalr olursa zaten cihazdan anlaşılmaz mı? yurtdışı olayı falan zaten imei, garanti belgesi vs gibi şeylerde net bir şekilde görünür diye yazıyorum

bi anlatabilsem dunya degisir valla bak

Anlaşılınca geç oluyor maalesef mesela burada baya bi örnek var --> www.sikayetvar.com

Kesin sorun yaşarsın denemez de 7 bin tl veriyorsam kafamın rahat olması lazım, gidip telefoncudan almam yani.

roket adam

peki aynı fiyata doğrudan mağazadan alabileceğim yerler. ar mı? ya da 100-200 lira ek fiyata?

bi anlatabilsem dunya degisir valla bak

İnternetten al geç hocam. Hb yerine Amazon olursa Kağan rahat eder. Bu konuda en dikkat edilecek şey. Kapıda ürünü kontrol etmek. Bunu iskalamazsan sorun yaşanmaz. Amazon kullandım kart bilgilerim çalındı muhabbeti internet becerileri düşük insanların devamlı ettiği muhabbetler. Aynı cümleleri sikayet var da arat hb, trendyol, gg, n11 hepsi için yazan var. Her ay onca alışveriş yapıyorum. 5 tane kart kayıtlı. Ne hikmetse benim kartı patlatmayi unuttular herhalde.

baal

Amazon'un hacklenmesi dünyanın 4 bir tarafında büyük ses getirecek bir olay, o yüzden çok yüksek ihtimalle sorun sizinle alakalı. mesela android kullanıyorsunuzdur, rootlamışsınızdır, ya da çakma apk'lar yüklersiniz, ıvır zıvır uygulamalar yükleyip her şeye erişme izni verirsiniz, onlar diğer uygulamalarda kaydedilen verilere erişebilir. bilgisayar kullanıyorsunuzdur antivirüs tarzı bir program yüklememişsinizdir, eski windows sürümü kullanoyorsunuzdur, güncellemeleri erteleyip kurmuyorsunuzdur herhangi bir zararlı içerik içeren sitede pcde kaydedilen diğer kullanıcı adı parolalar çalınır, amazon hesabınızı da patlatırlar. her sitede aynı şifreleri kullanıyorsunuzdur, sırayla tüm alışveriş sitelerini dener site içinden kredi kartı bilgilerinize ulaşırlar. mailinizin gizli sorularını kolay yazmışsınızdır, şifrelerinizi değiştirirler, vs vs bir sürü olasılık var. paylaştığınız makale de bunu doğruluyor zaten, Amazon'da kredi kartı bilgileriniz çalınsa bile diğer siteler cvv kodu ve diğer bilgileri istiyor, amazonda bunlar istenmediği ve kayıtlı olmadığı için zaten o bilgiye ulaşılması mümkün görünmüyor:

benim diyen bir sürü it'cinin yukarıdaki etmenlere dikkat etmediğini gördüm bir güvenlikçi olarak, o yüzden %100 ihtimalle sorun sizinle alakalıdır. genel olarak bilgi vermek için yazdım, sadece yukarıdaki arkadaşa cevap olarak düşünmeyin.

roket adam

Hepsiburada, Apple yetkili satıcısı. Satıcı hepsiburada olan ürünlerde bir sorun çıkma ihtimali yok denecek kadar az. Onlar ayrı bir yerde tutuluyor.

Fakat diğer mağazalarda ön görülemeyen sıkıntılar yaşanabiliyor.

Satın alım ekranlarının en sonuna geldiğinizde, sizden bir kullanıcı/satın alma sözleşmesini onaylamanız isteniyor. Onların birinde ürünü aldığınız firmanın ismi ve iletişim bilgileri yazar. Oradan firmayla direkt iletişim kurup, cihazın herhangi bir değişim cihazı veya yurt dışı cihazı olup olmadığını, apple türkiye garantisi altında olup olmadığını telefonla öğrenebilirsiniz.

Eğer her şey uygunsa, siparişi verebilirsiniz. Fakat satan yere %100 güvendik mi, hayır. Ürün gelir gelmez apple ın kendi sitesinden checkcoverage.apple.com imei ile doğrulama yapıyorsunuz. Cihazı ve kutusunu açmadan yapabilirsiniz bunu.

Eğer sorun varsa, 14 gün içinde zaten koşulsuz sualsiz hepsiburada üzerinden iade kaydı açıp durumu açıklıyorsunuz ve paranız birkaç gün içinde hesabınıza geri geliyor.

www.hepsiburada.com

O yüzden eğer ucuzsa, bu ufak meşakkatli işe girilebilir gayet, sorun yok.

ananiyimioguz

teşekkürler herkese. bugün hepsiburada’dan aldım. satıcı da hepsiburada. faturası mail olarak geldi. edevletten imei sorgulaması yaptım sıkıntı yok, ithalat yoluyla kayıtlı imei. cihazda da bi sıkıntı olmaz herhalde olursa da iade ederiz.

bi anlatabilsem dunya degisir valla bak
1

mobil görünümden çık