Merhaba arkadaslar yere normalden 1cm daha basik bir arac var, yani cakal kasa sahin kadar degil ama alacak arkadasa sahibi 1cm presledik demis. Oyle deniyormus jargonda bunun bir riski olur mu sizce? 1cm onemsenmesi gereken bir rakam midir?




 

press yapmak sağlıklı değil. onun yerine spor yay alıp takmak daha iyi.

false pretension

Burada bahsedilmiş: www.mazdagaraj.com

prole

büyük ihtimalle aracın güvenliğini riske atacak, ve yürüyen aksamın beklenmedik arızalar vermesine yol açabilecek bir işlem.
arkadaşın dediği gibi nasıl yapıldığı da önemli. bir an evvel orijinal helezon ve şoklarla değiştirilmesi güvenlik ve dayanıklılık açısından faydalı olur.

gkhncnzdgn

pres çok sıkıntı, orjinal yayını bulamazsan bulaşma. bu arada kimse 1 cm basmaz, bende 3 cm orjinal spor yay var bu işin minimumu 2,5 civarıdır.

garavel

Basık araç demek sağı soluyla oynanmış demek, bu bilince sahip kullanıcıdan asla araç almam. Her türlü sorun çıkarabilir.

mirty

Araçlarını basan birkaç kişiyi tanıyorum. Arabalarını çalmış gibi kullanıyorlar. Basıklıktan dolayı bir problem olmasa da deli gibi kullanmaktan dolayı başta gözünüze çarpmayacak ancak sonradan iş açacak bir arızası olabilir. (İkiye bölünmüş aracı fark edemeyen eksperlerin olduğu bir memlekette)

Anthony McCarten
1

mobil görünümden çık