Sizde Hastalığın kaçıncı gününde kayboldu? Geçen hafta test yaptım negatifti ama ağrılarım vardı bu hafta ağrılar gitti koku ve tadda gitti pozitif oldum.




 

Testi yaptırıp pozitif sonuç almamın 3. gününde gitti, 8. günümdeyim ve hala geri gelmiş değil.

johnnyb

Ben de diyorum geçen haftaki sonucum hatalı idi, ne güzel erken teşhis imkanı varken ilerledikten sonra pozitif çıktık bu hatalı test yüzünden.

nedensizce

Ben tat ve koku kaybıyla gittim bugün. Az önce sonuç geldi, pozitif.

fraise

Bende teşhisten tam 1 hafta sonra kayboldu.

silah taciri

Ben de onu düşünüyorum sanırım bende hastalık geçmek üzereyken koku tad kaybı oldu, geçen hafta o kadar ağrı sızıya rağmen negatif çıktım şimdi ne halsizlik ne ağrı kalmadı, sadece tad koku yok pozitif çıktım

nedensizce

Teşhis edilmesinden birkaç gün sonra gitti sanırım. İlk önce yemeklerin tadı değişmişti ve iştahsızdım bu nedenle. Ardından kremimin kokmadığını fark edince dank etti. Birkaç gün koku alamadığımı fark etmemişim bile.

ruhen hastayim ben

Ağrı Belirtisi gösterdikten 18 saat sonra pozitif olduğumu öğrendim. Ağrılarımın başlamasından tam 3 gün sonra koku kaybı oldu. Tat kaybı %100 olmadı. Şekerli tuzlu acı şeyleri algılayabiliyordum ama lezzet tam yoktu yediğim şeylerde. Tat ve koku 16-17 gün sonra tamamen geri geldi.

turuncu tonlarda

Şeker ve tuz farkını ben de algılıyorum, koku ise ağır parfümleri burnumu dayayarak alıyorum

nedensizce

4. gününde gitti, 14. günde hafif geldi. şu an hala eskisi gibi değil

Pertev nail
1

mobil görünümden çık