Maksimum 2500 lira olacak şekilde televizyon almak istiyorum. Alırken nelere dikkat edeyim? Bu fiyatlarda önerdiğiniz marka/model var mıdır? Genel olarak dizi/film için kullanılacak gerekirse mi box almayı da düşünüyorum.




 

Bütçe düşük olduğu için çok fazla ince eleyip sık dokumanıza gerek yok, o fiyat aralığındaki modeller birbirine yakın performans verecektir. İyi markaların (Sony, Samsung, LG gibi) modelleri arasından istediğiniz boyut ve fiyattaki herhangi birini alabilirsiniz bence.

orient blue

mibox almaya karar verdiyseniz, iyi marka almak yerine, servis desteği düzgün olan, herhangi bir marka almanızda bence sakınca yok. arçelik - beko - grundig, bunların hakkı yeniyor biraz. şikayet etmeyeceğiniz tv'ler üretiyorlar. alan arkadaşlarım var, memnunlar.

co2s2

telefunken almıştım ben 5 sene önce. 102 ekran. vestel üretiyor sanırım bunları. hala kullanıyorum menüsü falan çok güzel. akıllı tv özelliği fazla yoktu, kablolu ethernet girişi vardı ama netflix uygulaması falan vardı yani. şimdikiler daha gelişmiştir. 4k tv alana kadar bunu kulllanacağım, marka olarak telefunken'den memnunum yani

burya

Evde Arçelik, yazlıkta Vestel kullanıyoruz, evde Apple TV yazlıkta mi stick ile yürütüyoruz, ikisinden de gayet memnunuz. Tek sıkıntı ucuz tvlerin hoparlörleri çok zayıf oluyor, onu da ses sistemi / soundbar bağlayarak çözüyoruz.

roket adam

o bütçeye alabileceğiniz en iyilerinden biri axen bence.

denizmaniaherif
1

mobil görünümden çık