biz aşısızlık çekerken haklarımız libya’ya, filistin’e sağa sola veriliyor. devletten umudum yok. son gruptayım bu gidişle 1 yılı geçecek gibi görünüyor. orman kanunu misali kendi başımın çaresine bakmak istiyorum. var mı alternatif yollar.




 

iktidar partisine yakınsan olursun
diğer türlü, sırbistana aşı turları başladı (şaka değil) onlara katılabilirsin

summatinyourteeth

Biz sordurttuk. Çok yüksek bir ücret karşılığı yasal olmayan bir biçimde temin ediliyor. Ama aşılanmamış sayılıyorsun. Çünkü kaydı olmuyor. Kabul etmedik bu şartları. Böyle karaborsası da olmuş. Onun dışında olma şansınız yok.

makarnacanavari

Ben de gecenlerde bir duyuruda asi turlari linkini gormustum Sirbistan'a. Ayrintilarini incelemedim bilgi veremeyecegim ama siz bakabilirsiniz.

invictae

Sırbistan aşı turizmini yalanlamış bugün Cüneyt Özemir canlı yayınında duydum.

suicides underground

aşısızlığı niye öyle susuzluk gibi tarif ettiniz ki. pandeminin başlarında maske karaborsaydı. sonra test kitlerinin tanesine bilmem kaç yüz dolar verip alanlar oldu sanki kurtuluşmuş gibi. şimdi aşının kendisi öyle. hatta lükse kaçıp biontech neden gelmedi diye şikayet ediyorduk. türkiye'ye ne kadar geldi bilmiyorum ama annemin randevu ekranında hem sinovac hem biontech seçeneği çıkıyor. hatta biontechi değil birkaç ay önce çamur attığımız sinovac daha az riskli diye onu tercih ettik.

hükümet akla yatkın tek iş yapmıyor kabul ama çok da şaapmamak lazım. riskli grup aşılandığı sürece şikayet etmeyi bıraktım ben.

IncredibleMau

asi olmamiz gerekiyor da ondan.

buenosdias
1

mobil görünümden çık