ipad pro'da type c girişi var. seslendirme amaçlı iyi kalitede ses kaydı yapabilecek bir mikrofon arıyorum. ipad pro'ya ve type c girişe uygun, makul fiyatta nasıl bir mikrofon önerebilirsiniz?




 

Tam bi fiyat belirtseniz daha nokta atışı olur.

Type C için eski lightning konnektörlü clip mikrofonlardan çıktı mı bilgim yok ama type c herhangi bir harici ses kartını kullanmanıza müsade ediyor (bu durumda ekstra bir mikrofon gerekecek (250 liradan sonsuza kadar fiyat mevcut). Tek ürün alayım geçeyim modunda kendi ses kartını içinde barındıran usb condenser mikrofonlar var bunlar da direkt çalışabiliyor ipad pro ile. Bu çözüm hem çetrefilsiz hem de görece düzgün bir sonuç verecektir.

www.youtube.com

~
rode, blue, samson, behringer

bu vatandaşların usb condenser mikrofonları (verdiğim sırayla kalite kaybına uğrayarak) fena değildir bakınız fiyatlarına.

beslemek için aktif hub gerekir mi gerekmez mi onu da araştırın modeline göre

audio interface alırım (ipad ile uyumlu olması için class compliant olması yeterli) derseniz de yine dışarıdan beslemeli olmasına ya da güç tüketimine dikkat etmenizde fayda var. (powered hub bunda da lazım olabilir)

hedep

ortalama 1500 tl gibi bir fiyat düşündüm. daha yukarısı biraz zor olsa da kalite konusunda ikna edecekse bir kaç tık yukarıdaki önerileri de değerlendirebilirim.

saykotek

rode videomic me önerebilirim, çok kaliteli bir mikrofon.

roket adam
1

mobil görünümden çık