önceden evdeyken oturmaktan yatmaktan sıkılırdım sürekli biri iş bulurdum kendime. ne zaman başladı bilmiyorum, pandemide mi işe başladığımda mı, genel bir yorgunluk hali geldi. artık işten geldiğimde bütün akşam yatıyorum, yine canım sıkılıyor ama kalkıp bir şey yapasım gelmiyor. ihtiyaçlarımı bile yapmak çok zor geliyor. gece 12yi biraz geçe yatıyorum ama sabah 7.30-8 de kalkarken bile aşırı zorlanıyorum. biraz toparlanmak için haftada iki gün ingilizce kursu satın aldım, bu hafta başlayacağım. nasıl eski motivasyonuma dönebilirim fikir verebilirseniz çok sevinirim.




 

Daha erken yat, melatonin lazım. Erken kalkmak iyidir işine gelir. Bol su iç, lütfen her fırsatta güneşe çık, temiz hava al, eğer imkanın varsa her fırsatta, yoksa her hafta sonu, o da olmuyorsa hiç olmazsa yapabildiğin en sık periyodda taze toprağa bas, vücudun topraklansın. Şimdi bahar yorgunluğu alerjiler vs de basar insanı normaldir.

1bir1bir1

beslenmeyle de ilgili olabilir. çok fazla şeker ve karbonhidrat tüketmek ve hareetsizlik testesteronun azalmasına neden olur. bu da daha fazla hareketsizliğe sebep olan bi şey.

daha fazla hayvansal protein ve hafif bi egzersiz programı ile aşılabilir.

sinek kral

kan degerleri ve spor tabi bütünü güçlendirmek için de kaliteli beslenme.

evimin paspasi
1

mobil görünümden çık