ba$ligi yanli$ acmi$ olabilirim sorun $u ki; html de bir flash obje var. buna tiklayinca iframe icinde bir htm dosyasi acilacak. elimde editor felan da yok. bana nasil yapabilecegimi anlatabilecek var mi acaba. bir css var elimizde. oncelikle bunu belirtim. hedef verirken target kamil.css diye veriyorum iframe icinde yeni bir sayfa acamadan giriyorum ama bu flash objede aynisini yapamadim.

not: burda tam kodlari yazdim fakat gorunmuyor.


 

Kodlar için www.pastebin.com kullanılıyor sanırım. İsterseniz o siteye koyup buraya link verebilirsiniz.

colonizer

abi cok saol yardimin icin ama siteden hic bi$i anlamadim ya

maresalx

şöyle ki: veremezsin.
anca flashın içinden vereceksin
aslında var bir yöntem. flash objenin üstüne görünmez bi resim koyacaksın ona link vereceksin. ccs ile.

godless frog

Abi sanırım kodun ne kodu olduğunu seçip gönder diyosun kodu ve sonra da üstteki download linkini clipboard a aktarıp buraya veriyorsun. Umarım yanılmıyorumdur.

colonizer

colonizer karıştırma pastebin'i şimdi :)
zaten adamın kafası karışık :)

olay dediğim gibi koyduğun flash objeye link veremiyorsun dediğim gibi anca css ile hile yapıp flashın önüne bi png koyacaksın şeffaf ona tıklanacak. öyle.

godless frog

abilerim ablalarim ben o dediginizi de yaptim ama burda cikmadi bir takim koruma gibi bi$i var sanirim ek$iduyuruda. obje 80x60 lik bi$i tam merkezine dogru bir nokta attim fakat tiklayinca iframe de acmiyor i$te sorun o. ayri bir pencerede blank aciyo ya da iframe e girmeden ayni sayfada komple verdigim htm i aciyor.

maresalx

a href="adres" target="frameismi" şeklinde link vermeyi denedin mi?

godless frog
1

mobil görünümden çık