pek alakam olmadığı için bu konularla bilmiyorum hiç. şimdi biraz bakındım biyometrik pasaport denen şeyler gelecekmiş. ben bu hafta içinde başvursam pasaport için eskisi gibi ucuza mı alıcam yoksa bu yenilere mi başvurmak zorunda bırakılıcam. çünkü bu yeni pasaportlara başvuru 23 mayısta başlaycak diye bişey okudum. yani bugünden sonra artık ben pahalıya mı alabilirim pasaportu. 1 haziranda değişeceği için bu hafta içinde almanın daha ucuz olacağını düşünmüştüm ama artık öyle bi şansım yoksa hafta içinde hiç uğraşmıyım ondan soruyorum. bi de yeni fiyatlar, eski fiyatlar filan nasıl onu biliyorsanız onu da söyleyin

bi de daha genel olarak çeşit çeşit pasaport var. ben gayet düz bi insan olarak hangisini alıcam. bu pasaport alma işlemleri hangi kurumdan başlatılıyor filan bu tarz şeyler hakkında bilgi verirseniz de sevinirim.

bir de ne kadar sürede çıkıyor ortalama olrak bişey söylenebilir mi. izmir'deyim belki alakaldır.

 

Gayet düz bir insan olarak (yeşil ve kırmızı pasaportlular yamuk yumuk herifler) mavi pasaport alacağını söyleyebilirim. Ama yeni pasaportlara geçiş hakkında bilgi sahibi değilim malesef.

winstoncash

eskisiyle lacivert şimdikiyle bordo pasaport alacaksın babası memur olan 18 yaşından ufak birisi değilsen eğer. fiyatlara emniyet müdürlüğünün sitesinden bakabilirsin. 3-4 günü geçmez biyometrik olanı alman.

lpgli tosbaga

peki bugünden sonra biyometrik ve yani pahalı olanı alabilirz di mi herhalde. eskisi için de başvuru almazlar artık.

tepedeki psychedelic adam
1

mobil görünümden çık