merhabalar.
bebeğe 70x140 büyümeyen bir karyola alacağız, yatağı da mobilyayla aynı yerden almak istemiyorum. yataklar konusunda hiçbir bilgim yok ama bebeği anne yanı beşikte yatırmak yerine kendi yatağında uyumaya alıştırmak istiyorum, bu yüzden de iyi bir yatak almak istiyorum. marka, model önerebilir misiniz?



 

Model olarak park yatakları öneririm. Ben ilk asansörlü ahşap beşik almıştım. 5. Ayda sıkıntı olmaya başladı. Çünkü bebek hareketleniyor. Yan dönüyor vs. Kafasını çarpıyor, ayağa kalkıp düşüyor sert yere çarpıyor. Park yatakta hiç böyle bir sorun yok. Bebek içinde gayet güvenli. Marka önerim malesef yok. Sadece kendi kullandığımı biliyorum. Markalar arası çok fark olacağını düşünmüyorum. İlk 3 ay ani ölüm sendromu ve sık sık emme isteği nedeniyle anne yanında yatmasını isteyebilirsiniz onun için de uygun modelleri var.

cilekli krep

Yatak olarak bunu kullanıyoruz
cilek.com
Yumuşak olmaması için özellikle bu modeli tercih ettim yüzüstü yatarken nefessiz kalır vs.
İlk 5 ay anne yanı kullandıktan sonra geçtik bu yatağa. Beşiğimiz de Çilek Baby Cotton yine.

cilekli pasta

park yatak hayat kurtarıyor. sabit yatağa 2 3 aydan geçmek daha rahat. çok iyi bir yatak olmasına gerek yok zaten kullanacakları süre belli. bize aldığımız mobilya ile verdiler onu kullanıyoruz.

mikahakkinen

(bkz: gelişim yatak)

iddaaci

Biz bunun uygun boyunu almıştık, sertliği güzel, 1.5 yıldır kullanıyoruz, aynı duruyor. zaten bebekler kuş kadar gerçi :)

www.gittigidiyor.com

somethinginthewayshemoves
1

mobil görünümden çık