bilgisayarımın ekranı klavyeyle yollarını ayırmaya karar verdi.
bir menteşe zaten kırılıp özgürlüğünü ilan etmişti, son olarak da diğeri geçenlerde kenarından çatladı, bir süredir kapatmıyorum ekranı hiç, ki kapattığım an ilişkileri bitecek.
nereden bulduysam Allah'ın cezası bu MSI'ın da ne teknik servisi düzgün işliyor ne ordan burdan yedek parça bulabiliyorum(ebay, gitti gidiyor filan).

ne yapayım sözlük? şimdi herhangi bir yere tamire gödersem aylar sonra bilmem kaç yüz lira faturayla dönecek, finallerin göbeğindeyim.. çok daraldım yahu

 

Finaller bitene kadar idare et. Hatta harici bir monitör falan bağla. Finaller bitincede servise yolla. Garantisi yoksa şurayı deniyebilirsin www.fokusbilgisayar.com Toshiba laptop için aynı sorunu buraya yaptırtmıştık. Kasayı alıp gönderince 50 TL'ye 1 hafta içinde yapmışlardı.

Huan

75 liraya yaptırdım ben 2 saatte yapıyorlar servise gitme bence bir bilg. tamircisi bul ona yaptırt.

fadiga

problem elimdeki modelin çok bulunmaması. çok yere mail attım hasarlı yerlerin fotoğraflarıyla birlikte biri döndü o da ankaradan, ki ben istanbuldayım. neyse pazartesiye kadar daha iyi bir tavsiye gelmezse ya da cevap gelmezse diğer yerlerden ankaraya göndereceğim herhalde kargoyla:(

shubulubapshubaptishaluva
1

mobil görünümden çık