1000 lira gibi bir parayı feda ederek işi öğrenmek istiyorum btcturk ve binance biliyorum sadece. İkisi hakkında da olumsuz yazılmış. Başka neresi var bu işin en güvenilir şekilde yapan? Teşekkürler




 

ikisini de kullanabilirsin. paribu da var.

jelly bear

Domates bile alacak olsan illa olumsuz yorum yapan çıkıyor. Ben 2017'den beri btcturk'te ve binance'da işlem yapıyorum. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Dikkatli olmak lazım, acele etmeden sakin sakin siteleri inceleyerek hareket edin bir sıkıntı yaşamazsınız. Site arayüzleri gayet açık ve net.

ayakkokususeveninsan

bu işlerden hiç anlamıyorsanız paribu iyidir. biraz anlarım youtube'a girip video izleyip bu işleri çözerim derseniz binance da iyidir. binance'e geçecekseniz masaüstü uygulamasını kullanın daha pratik geldi bana. binance, btcturk, paribu hepsi güvenilirdir o konuda çekinceniz olmasın.

golgi aygıtı

coinzo gördüm. türkiye'de altyapisi. ben de almayı düşünüyorum.

evimin paspasi

hiç bilmeyen biri olarak arkadaşlarımın tavsiyesi ile binance ile girdim. hatta paribunun alt coinlerde eksiği varmış falan, önermediler. başlarda zorlandım ama videolar izleyerek çözülüyor. kendim de boş zamanlarda kurcaladım, öyle öyle öğrendim biraz.

ofelia

Binance.

sta
1

mobil görünümden çık