Merhaba

Yer yer Fortnite oynuyorum ve sağolsun oyunun build özelliği yüzünden bina mı yapıyoruz yoksa kapışıyor muyuz belli değil. Ben de zaten hedef alması başarılı biri değilim ama gene de o koşuşturma hoşuma gidiyor. Öte yandan oyunun haritası, esprili tarzı ve mekaniklerini de seviyorum. En çok sevdiğim şey ise güzel bir tepeye konuşlanıp elalem birbiriyle çatışırken onları seyretmek. Denk getirirsem 1-2 kurşun sıkmak. Oyunun arka plan sesleri, rüzgar hışırtısı resmen huzur veriyor ama diğer oyuncuları da seyretmeyi seviyorum.

Şimdi, böyle başka oyunlar da var mı ? Mesela birkaç sene önce Trove oynardım. Orada da balık tutar, deniz kıyısında filan otururdum ama ona çoktandır bakmadım. Yeni dönemlerde de neler var pek araştırmadım. Tavsiyeleriniz nedir beyler bayanlar ?

 

hurtworld

anten

son zamanlarda moda Valheim

nahtoderfahrung

Sea of Thieves oneririm. Yeri geldi mi gayet sakin bir oyun, grafikleri cok guzel, denizde takil, balik tut, define kaz. Yeri geldi mi cok kaotik oluyor.

Diger oyunculara dikkat et, mesafeni koru cunku %95i saldirip seni batirmaya calisacak. O yuzden cok gelgitli bi oyun, bi an bi adada sakin sakin balik tutarken, yani basinda gemi gorup pat diye aksiyonun icine girebiliyorsun.

Haldamir

Yanıtlar için teşekkürler

@anten Biraz baktım, Rust benzeri bir oyun demişler ama ikisini de detaylı araştıracağım.

@nahtoderfahrung Valheim grafikleri hoşuma gitti, oldukça yüksek yorumlar almış beğenilmiş. Buna da bakacağım.

@Haldamir Bunu bir deneyeceğim, zaten bilindik bir oyun ve korsan, deniz teması her zaman hoşuma gitmiştir. Elalem gemi basarken ben de balığımı tutarım, mis :)

burka
1

mobil görünümden çık