Merhaba,

Videodaki dişi 1 yaşında. Tek kardeş büyüdüğü için annesi ve benim tarafımdan biraz şımartılarak büyütülmüş olabilir. İlk kızışmasında elimizde imkan olmadığından kısırlaştıramadık ve hayvan da çiftleşti.

2 aydır depresyondaydı. 3 gün önce çıktı. Çok neşeli, oyuncu bir köpek. Lakin yavrularına davranışı beni biraz korkuttu. Bu davranışları hakkında yorumunuza ihtiyacım var. Yani bu şekilde sert bir yaklaşım normalmidir köpekler arasında? Ya da bizim küçük aslanımız meğersem kendi zevki için yavrularının canını acıtan bir sadistmidir? Ne yapılması en doğrusu olabilir? Gibi sorulara yanıtlar arıyorum.

youtu.be

 

karşılık almadığı ilk yavruda uzun süre devam ediyor yapmaya, karşılık aldığı diğer yavruda da hırlamaya ve sinirlenmeye başlıyor. normalde kardeş yavrular çok dövüşerek oynarlar ve bu sayede hem kendilerini korumayı öğrenirler hem de uyguladıkları şiddete gördükleri karşılık ile sınırlarını çizerler. ama videoda karşılıklı bir oyun var gibi gelmedi. bildiğim kadarıyla bazı dişiler yavruları belli bir olgunluğa geldiğinde uzaklaştırmak istiyorlar. öyle bir durum olabilir mi? yavrular çok da küçük değil sanki. emiyorlar mı?

ofelia

sertlik yok, dayanıklılık antrenmanı yaptırıyor çocuklara. asıl dövme olayları sütten kesmek istediği zaman başlar.

ensar
1

mobil görünümden çık