Merhaba duyuru kavmi.Bilgisayar çöktükten sonra 2 kere format atmak zorunda kaldım. Bu formatlardan önce çok önemli belgeler ve fotolar vardı.Nasıl geri getirebilirim.Tecrübe eden varsa yardımcı olabilir mi




 

veri kurtarma programları var, geneli ücretli ancak iki format üzerinden çok fazla veri geri dönüşümü olmayabilir.
fazla umutlanmayın.

pccopath

Fotoğrafların diskte bulunduğu fiziksel alanlara yeni veriler yazılmadıysa çok iyi çalışan recovery programları mevcut.

SSD'de durum nasıl bilmiyorum yalnız. HDD depolamada bir veriyi silince o bölgenin üzerine başka veri yazılana kadar aslında silinmiş sayılmıyordu. SSD'ler HDD gibi fiziksel alanlarda depolama yapmadığı için geri getirmek mümkün olmayabilir. Emin değilim.

himmet dayi

@ konetsu teşekkürler.Benim Ümitler down

ayağiniza gelen overlokçu

öncelikle geçmiş olsun.
veri kaybı yaşadığınızda tek bir kurtarma şansınız olur. ancak o diski kullanmadıysanız (yani diğer arkadaşların da dediği gibi verilerin üstüne yeni veriler yazılmadıysa bunu programlarla kısmen kurtarabilirsiniz.ancak iki format atıldıysa (ve format terimi nedeniyle de tahminen iki sistem kurulumu yapıldıysa) geriye programlarla kurtarılacak çok fazla bir şey kalmaz. bu noktada sadece profesyonel veri kurtarma firmaları yardım edebilir.
ssd ve hdd olması sadece kullanacağınız programları seçmenizde önemlidir. ssd için usb disklerden veri kurtarmak için kullanılan programları tercih etmelisiniz.

tururo
1

mobil görünümden çık