Böyle bir şey var mı? Yani bazı insanlarda bu doğuştan vardır, herkes tarafından sevilir her işleri yolunda gider ancak bunu sonradan edinenler var mı?




 

var, şeytan tüyü dedinilen olay aslında davranışlar bütünü, bu bütüne fiziksel duruş da dahil (dik durmak, gözlerin içine bakmak, piç sırıtışı, kılık kıyafet vs.) şeytan tüyü olan insanlar bunu daha çocukluk aşamasında davranışlarını bilinç dışı analiz ile ediniyorlar. daha sonradan edinmek için ise bilinçli analizler okumalar, deneme yanılmalar yapmanız lazım ancak oluyor.

selam

@selam'a katılıyorum, "Şeytan Tüyü" albenisi bence de bir bütün ve insanın kendini eğitmesiyle kazanılması mümkün. Hatta filmlerde filan da görürüz; giysi, tavır hareket değişimi ve yol yordam öğretilen karakter bambaşka biri olup çıkar.

Ancak ben doğuştan gele şeytan tüyünün kişiye daha çok yakıştığını düşünüyorum. Çünkü onun doğalı bu ve üzerine yakışmış. Bende şeytan tüyü var mı dersen herhalde yoktur :)

burka

Zaman zaman edinip/kaybettiğimi düşünürüm. Bazen kimsenin anlam veremediği şekilde bir şeyleri daha az çaba sarf ederek başarabiliyorum.

ruhen hastayim ben

ben de net bir dönemimde öyleydim ama şimdi tekrar aynı motivasyonu sağlayamıyorum.

guitarissimo

cemal hünal bence tam bir şeytan tüylü

bir soru sorcam
1

mobil görünümden çık