Kaç gün olacağı belli değil. Nasıl oluyor bu iş? Ödemeyi arabayı teslim edeceğim zaman yapacağım de mi mantık olarak? Peki kapora falan? Ve nelere dikkat edeyim?




 

Kredi kartından kapora çekiyorlar. Senet falan isterse direk kaç. Alırken resimlerini falan çek, benzin dipte gelecek sen de öyle ayarla teslim ederken de. Kurumsal firmalar iyidir.

neymis

budget, avis vs düzgün bir yerden kiralarsan iyi olur. sigorta yaptırmak istermisin diye sorarlar, ekstra küçük bi ücret ödeyip her türlü hasar vs ye karşı sigortalat kesinlikle. ben bi kere aracı haşat etmiştim ama tek kuruş ödememiştim bu sebeple.

nakit kabul etmezler ille kredi kartı isterler. her hangi bir aksilik, plakaya trafik cezası vs gelirse sonradan çekmek için.

benzin full gelir sen de full verirsin.

ghostinthemech

Düzgün yerler +1
Mümkünse avis
Bütün sigortaları yaptırın 30-40 liradan kaçmayın kafanız rahat etsin aksi bi durumda çok çok daha büyük olabilir zararınız.

bisorumolacaktı

kesinlikle büyük firmalardan kiralanması avis sixt garenta europcar enterprise budget ve benzeri. kiralayacğaın şubenin yorumlarına bak.
findeks kredi notuna bak bazen tam kiralama anında bu yüzden problem çıkabiliyor.
internette önden ödeme opsiyonu her zaman daha düşük ücret çıkarır. kesinlikle kendi adına düzenlenmiş kredi kartı olmalı ödemeyi şubede yapsan bile.
kartına ne kadar blokaj koyacağını da yazarlar.
ek sigorta da öneririm.

kitap arasında kalmış silgi tozu

kurumsal yerlerden al paraya kıy
toprağa, sanayiye gireceksen sigorta al ben genelde alıyorum
aracı alırken 4-5 farklı taraftan foto çek
kaç gün kullanacağını bellirle uzatırsan geçiriyorlar gerekirse farklı firmadan bir daha kirala

duyurukullanıcısı

arabayı alırken en ufak çiziği, göçüğü herşeyi yazdırın. not edilsin. döndüğünüzde mevzu size patlamasın.

co2s2
1

mobil görünümden çık