
benim çevremde kullanan tek bir kişi dahi yok. çevremin de çok dar olmadığını düşünürsek ve de eğer gizli gizli üye olan da yoksa acun'un hali harap valla :)


Ben de hic uye olan gormedim. Konusanlari takip eden 2 kisi var, onlar da dizi5 mi ne oyle bi siteden izliyormus.
Cevrem kistas degildir belki ama netflix, blutv, spotify,mubi kullanan onlarca kisi var cevremde.


Valla hasan Can ilk çıktığında kimse bilmiyorken izlemiştim sonra patladı etrafımda çokça insana tavsiye ettim ve baya konuşuluyordu. Acuna geçtikten sonra bir anda kesildi muhabbetler. Bence bu bir istatistiki veridir ;)


Mesela neden batisini bu kadar merakla bekliyosunuz? Yuzlerce insana bu zamanda gelir kapisi oldugu icin mi? Izlemiyorsaniz izlemeyin de neden illa batsin?


daha başlamadan patlayacağı belliydi. yakında kalkar ortadan.


ben de bir zamanlar teknoloji editörüydüm, oradan biraz çevre edindim denebilir.
kullanan yok.
youtube'u bir nebze de olsa arındırdığı için insanlar seviyor ama. inşallah batmaz da youtube'dan daha fazla -efsane- içerik koparır. (:


bence exxen oluşumu türkiye'yi bir deneme tahtası olarak görüyor. Asıl girişleri USA ve latin amerika olacak diye düşünüyorum. O yüzden Acun Medya içerisinde kimsenin exxen türkiye'de ne kadar tuttu gibi düşüncelerinin olduğunu sanmıyorum. Onlar işin daha çok teknik konularıyla ilgileniyor.


Çevremde üye olan yok ama hiçbiri "batışını merakla bekliyorum" tavrında da değiller. Bir şirketten nefret etmek düşük zekalıların işi bence. Desteklemiyorum sadece, ilgimi çekmiyor.
