kolonya ve dezanfektan kullanmaktan artık derisi dökülmeye başlayan kuru bir eli nasıl nemlendirebilirim?
Önerebileceğiniz içerisinde çok fazla zararlı içerik olmayan kaliteli bir krem var mı? Neutrogena kullanıyorum hali hazırda.
Teşekkürler.
ps:erkek

Aynı dertten muzdarip biri olarak Rossmann'ın kendi kremlerini kullanıyorum, Isana marka. İçerik olarak piyasadaki yaygın diğer ürünlerden bir farkı yok sanırım. Hızlı etki ediyor, yumuşacık oluyor. Özellikle SOS olan harika.


Arko nem klasik


Bephantol sensidaily en iyisi.


ben nivea men krem kullanıyorum hem traş sonrası yüzüme hemde kış aylarında elime sürüyorum çok kuru cildiniz yoksa yeterli gelebilir.


Bepanthol ve hametanın yara kremlerini kullanıyorum gece yatmadan. Ya da vasalin


Bodshopun kenevirli kremini şiddetle tavsiye ederim


www.google.com
Şöyle eldiven maskeler var, başka bir markanın ürününü denedim geçen hafta, baya fark etti ve çok iyi geldi.
Böyle bir yoğun nem bombardımanı üstüne düzenli krem kullanınca iyi oluyor.


Kisin havanin baya soguk oldugu bi yerde yasiyorum, ellerim benim de baya bir kuruydu o kadar cok krem denedim ki sonunda en iyi gelen Jowae’ nin el kremi oldu. Turkiye’de var midir bilmiyorum ama bulabilirseniz mutlaka deneyin.
