[q]
(8) 

el kremi

megasalexandros #1467534
merhaba,
kolonya ve dezanfektan kullanmaktan artık derisi dökülmeye başlayan kuru bir eli nasıl nemlendirebilirim?

Önerebileceğiniz içerisinde çok fazla zararlı içerik olmayan kaliteli bir krem var mı? Neutrogena kullanıyorum hali hazırda.

Teşekkürler.

ps:erkek

 

Aynı dertten muzdarip biri olarak Rossmann'ın kendi kremlerini kullanıyorum, Isana marka. İçerik olarak piyasadaki yaygın diğer ürünlerden bir farkı yok sanırım. Hızlı etki ediyor, yumuşacık oluyor. Özellikle SOS olan harika.

south park in kapusonlu uyesi

Arko nem klasik

ryhmer

Bephantol sensidaily en iyisi.

physcos physcos

ben nivea men krem kullanıyorum hem traş sonrası yüzüme hemde kış aylarında elime sürüyorum çok kuru cildiniz yoksa yeterli gelebilir.

astronom bey

Bepanthol ve hametanın yara kremlerini kullanıyorum gece yatmadan. Ya da vasalin

Mossy

Bodshopun kenevirli kremini şiddetle tavsiye ederim

suicides underground

www.google.com
Şöyle eldiven maskeler var, başka bir markanın ürününü denedim geçen hafta, baya fark etti ve çok iyi geldi.

Böyle bir yoğun nem bombardımanı üstüne düzenli krem kullanınca iyi oluyor.

kobuzchu kiz

Kisin havanin baya soguk oldugu bi yerde yasiyorum, ellerim benim de baya bir kuruydu o kadar cok krem denedim ki sonunda en iyi gelen Jowae’ nin el kremi oldu. Turkiye’de var midir bilmiyorum ama bulabilirseniz mutlaka deneyin.

carmenta
1

mobil görünümden çık