özel sağlık sigortam 2016 yılında devlet hastanesinde olduğum bir muayenenin ayrıntısını istedi (hatırlamıyorum bile). ben de muayene olduğum hastaneye yazdım, onlarda İstanbul il sağlık müdürlüğüne başvurun diyor. daha önce bu tip bir durumla karşılaşan var mı? yada bu muayane ayrıntısına ulaşma yolunu bilen?




 

e-nabızda belki vardır şansınızı deneyin

azeroth

zaten e-nabız'dan bakıldı, orada örneğin kalp muayenesi yazıyor bunlar o kalp muayenesinin ayrıntısını istiyor.

kafadanbacakli

benden de özel hastanede olduğum bir muayenein detayını istemişti. allahtan hastane yakındı da gidip epikriz alıp iletmiştim özel sigortaya.

uuth

Fiziki olarak devlet hastanesine gidip kayıtları alın. Muayene olduğunuz hastanenin başından savması da ilginç olmuş. Ne yapmışlar kayıtları çöpe mi atmışlar? Sağlık müdürlüğüne göndermişler ama kendilerinde kayıt yok öyle mi? Sağlık müdürlüğünün sizi hastaneye gönderme ihtimali var bence. Mantıklı olan da bu gibi gözüküyor.

bayc

cevap bu

T.C Sağlık Bakanlığı Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü 95741342-020 ve 95741342-719 sayı numaralı yazılarında belirtildiği üzere hasta bahse konu talebini İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü'ne yapmak durumundasınız.Bilgilerinize sunulur.

kafadanbacakli

Vermek zorunda değilsiniz. Muhtemelen o kayıtla ilgili muafiyet koyacaklar.

kumulatifvergimatrahi

Bence hastaneden öğrenin, eğer önemli bir sorun olmadığını kanıtlayamazsanız muafiyet koyuyorlar.

SiyamkedisiZorro
1

mobil görünümden çık