[ask]
(6) 

stalklaniyorum

Ley #1465919
Arkadaslar,
eski sevgilimin esi niye benim instagram hikayelerime bakar ki?

belki daha önceden de bakiyordu ama ben görenler kismina bakmadigim icin farketmedim, 1 hafta önce farkettim, belki yanilislikla olmustur diye de denedim, 5 kere daha hikaye attim, masallah hepsine ilk bakan insan.

ne gerek var ki yani, ne olacak bana bakinca?

 

Eşinin haberi de yoktur. Kavga sırasında başa kakacak malzeme arıyordur. Seninle kendisini kıyaslıyordur. İnstagram hikayelerine bakanın göründüğünü bilmeyen yok artık. Ona yaz, kavga edin istiyordur belki. Bir sürü saçma sebep çıkar. Devam ederse ya engelle ya da hesabını gizle derim.

jalapeno

eski sevgilinizle nasıl ayrıldığınızın veya nasıl bir etki bıraktığınızın biraz ilgisi var ki eşine sizden bahsetmiş. merak ve kendisini sizle kıyaslama isteği diye düşünüyorum. rahatsız oluyorsanız engelleyin gitsin, yardımcı bile olmuş olursunuz.

uuth

yok say bence.

camussar

Belli ki eski muhabbetler açılmış, arkadaş tribe girmiş. Arada alakasız şekillerde adını anıp evin tadını kaçırıyordur. Engelle geç

gazozailacatmauzmani

Eski sevgiliniz bakıyor olmasın ya o hesaptan? Yani takip ediyorsa sırayla bakar insan hadi de, takip etmiyorsa özellikle girip bakması tuhaf geldi bana görüneceğini bile bile. Yani motivasyonu filan geçiyorum, bile bile bakması çok saçma. Ya bilmiyor görüneceğini, ya da eski sevgilin bakıyor onun hesabından.

gayda

sizde ekli olmayan kişilerin hikayenize baktığınız görebiliyor msuunuz?
o sadece takip ettiklerinizi göstermiyor mu?
bu durumda siz de eski sevgilinizin eşini mi takip ediyorsunuz

€xpolerer
1

mobil görünümden çık