Piyano çalmayı öğrenmek için dijital piyano almak istiyorum. Bu konuda başlangıç seviyesinde tavsiyelerinizi alabilir miyim? Zaten halihazırda araştırma yapıyorum. Bu konuda burda tecrübeli kişilerle iletişime geçmeyi de isterim. Şimdiden teşekkürler.




 

ben heveslenince midi klavye aldım. bence başlangıç için ideal. sıkılırsan başka şeyler yapabilme şansın var. ilerletirsen de başka şey alırsın.

bence mantıklı.

duyurukullanıcısı

Casio cdp s100 veya cdp135 bence gayet guzel ses ve tusa sahip. ama asil onerecegim sey letgo'dan ikinci el aramaniz. casio oneririm yone eger nakitle alacaksaniz. video istersiniz sesine bakmak icin

ala09

Casio'lardan bence uzak durmalısınız. Yamaha Arius YDP-163 kullanıyorum. 2016 yılından beri. Eğer alakcasanız YDP serilerine bakabilirsiniz. Kawai'de bakabilirsiniz. Her ikisi de iyi dijital piyano çıkarıyor.

kadera bach

kawai fiyat performans olarak iyidir, ayrıca gerçek geçerli enstrumanlar üretir. Dijital piyano adı altında gerçekten rezalet klavyelere ahşap stand yapıp satanlar da var.

yamaha'lar da çok düzgündür tabi ama kawai 10 liraya 5 köfte verirken yamaha 10 liraya 2 köfte vermektedir marka bilinirliğinden ötürü.

hedep

Benim de evimde yamaha arius ydp 142 var.
eksisozluk.com
bu entrymin sonunda yazan şeylerle belki avantajlı bir durum yaşarsınız.

la traviata
1

mobil görünümden çık