[ev]
(5) 

Beylikdüzü 1+1

potsdamer #1464999
Birikmiş parayla Beylikdüzü nde ev almak istiyorum. Sonra oturmasam bile kirasını alırım diye.150 200bin civari buralarda düzgün bir sitede ev bulabilir miyim? İlanlara baktığımda fiyatlar çok dengesiz.bu fiyatlara önerebileceginiz bir site yer vvar mi Beylikdüzü'nde?




 

Ben eskiden Kalekent sitesinde 1+1 dairede oturuyordum. 2,5 yıl önce oturduğum daire satılmıştı. 325 bin liraydı o zaman. Son 1 yıldaki artışları da göz önünde bulundurursak Beylikdüzü'ndeki 'düzgün' sitelerde 150-200 bin aralığında ev bulmak biraz zor gibi. İlanlardaki dengesizlik biraz emlakçıların işgüzarlığından kaynaklanıyor. Esenyurt'un iç kısımlarındaki evleri bile daha düzgün muhit diye Beylikdüzü'nde gösteriyorlar. Halbuki ev metrobüse bile yürüyerek yarım saat mesafede oluyor. O tarz evler zaten alınmaz.

150-200 bin civarı düzgün evler belki organize sanayi bölgesine yakın kısımlarda (Yakuplu vb.) olabilir ama orası da şahsen yaşamayı isteyeceğim yerler değil.

himmet dayi

beylikdüzünü bırak esenyurtta bile düzgün sitelerde 1+1 o fiyata bulamazsın o ilanların hepsi ya feyk yada ara sokaklarda

basond

valla kirasını tahsil etmek bile dert oralardan, biz evimizi bu sebepten sattık o bölgedeki düşük bütçeli kiracılar çok sıkıntılı çünkü.

bence o paraya araba al daha iyi bir yatırım olur derim.

roket adam

Kiraya vermek için ev almayın. 1 kira vergiye gidiyor zaten.
Başka bir şehirde bulursunuz ama gerek yok. Kiraya vermek için ev alınmaz.

Cruyff

ben de benzer mantıkla o bölgeden ev aldım ama beklediğim gibi gitmedi, bölge sıkıntılı biraz kiracı konusunda ama iyisini bulursanız ne ala.
bir de internette örnek daireleri gösterip allayıp pulluyorlar gittiğinizde alakası yok, uygun fiyatlı ve albenili evlere dikkat edin.

siyah gece
1

mobil görünümden çık