Etsy'de bir satış yapıp ptt ile kargolamıştım, takipli kargo çok pahalıydı, takipsiz bile 100 lira tuttu 30 gramlık paket. Fakat almaktan korktuğum mesajı aldım bugün, ürün ulaşmamış hala. Tam 30 gün oldu. Sizce kaybolup gitmiş midir? Üzücü kısmı, adamlara 35 dolar, iade yaparsam benden 300 lira, kargo. El yapımı heykellerim gidecek. Çok üzüldüm be.




 

Varıyor aynen merak etme. Ayrıca delivered görünüp de müşteri gelmedi derse de endişelenme. Kardeşimin müşterisi bir kez elime ulaşmadı ayağı yaptı. Halbuki teslim edildi yazıyordu. Öyle olunca etsy kendisi refund ediyor, zihninde bulunsun :) bizim de aklımız çıkmıştı

sydney

bazen 2-3 haftada bazen 2-3 ayda geliyor.

rm

Ptt kullanmayın bence bir daha. Onceki kargo gonderinizde de millet ptt demis ama turpex kullanin sadece. Ayrica navlungo shipentegra vs arastirin.

optimistbakunin

Amerika'dan bildiriyorum: usps'te ekstra bir yavaslik sozkonusu yilbasi zamanindan beri. Uzerine para odeyerek "takipli 2 gun acil" secenegi ile Amerika icinde gonderdigim evraklarimi 14 gunde iletti. Kendi sitelerinde de bununla ilgili yavaslik duyurusu var zaten, musteriniz kendi bakip gorebilir.

Cevap: kaybolmamistir, uzulmeyin.

so weit so gut
1

mobil görünümden çık