selamlar,
soru başlıkta.
not: karbonattan çok verim alamadım.


 

deotak denediniz mi? şiddetle tavsiye ederim

MtKrt

@MtKrt deotak'tan da verim alamadım maalesef.

exitmusic

Abi deotaktan verim alamadiysan beslenmeni bir gozden mi gecirsen?

proletarier aller lander vereinigt euch

www.akakce.com

fotrsapka

Siveno içeriği temiz fakat ömrü kısa

freebird5406_2

@proletarier aller lander vereinigt euch koku vs problemim yok. loccitane'ınkini kullanıyorum, onun yerine daha uygun bir fiyata alternatif arıyorum sadece. deotak'tan memnun kalmayan bir sürü insan var.

exitmusic

valla arm & hammer clean aldım, kokusu güzel ve doğal fakat çok pahalı. fiyatına değer mi emin değilm.

kutukcu

Nivea Silver Protect

goodz

Rossmann'ın kendi markası olan Isana'nın sprey formda(basınçlı değil) deodorantını kullanıyoruz karı koca, tatile gidiyorsak tek deodorantla gidiyoruz, nötr bir deo zaten. Çok memnunuz. Ben kendiminkine birkaç damla lavanta yağı ve çay ağacı yağı ekledim, kokuya karşı koruyuculuğu bir tık daha arttı(kullanmadan çalkalamak gerekiyor böyle) Eşim düz kullanıyor. İndirimde 10 liraya alıyordum ama 15 lira olmuş, 8 tane daha aldık, stoklu gidiyoruz.
Kışın biraz zor oluyor ama ben bir de bodrumda yerel üretim olan "badecanlar"ın kavanozdaki deodorantını kullanıyorum, o efsane oluyor.
Yine rossmannda alterra'ının adaçaylı sprey deodorantı var(gazsız) o da çok güzel ama 30 lira idi en son, onu yaza saklıyorum şimdilik, efsane kokuyor ve sanki isanadan bir tık daha uzun koruyordu. (İsana da lavanta yağı ekleyince benzer kıvama geldi bence)

kullanıcıadımbuolsun

Deotak + Siveno (akşam duştan sonra ve sabah)

auroraaurora

loccitane kullanıyor olman detayı önemliymiş ama. ferrari kullandığını söylemeden bana az yakan çok kaçan bir araba önerin demek gibi bir şey bu.

proletarier aller lander vereinigt euch
1

mobil görünümden çık