Hiç bir derdi sıkıntısı hastalığı yok. Video kısa ama sürekli böyle bağırıyor. Aralıksız!

Acaba çirftlesme zamanı falan mı? Beynimizi oyuyor bu seklide

Video için : streamable.com

 

Salıyorum da yani akşamları hep dışarda. Gündüzleri içerde duruyor mecbur olarak.

Düzen hep böyleydi ama son 2 haftadır delirmiş vaziyette

sutcuyumbensutcu

Emin değilim, daha iyi bilenler benim dediğimi düzeltebilir.

Bu tarz kafesler kuşlar için iyi değil diye biliyorum. Kare ve tünekleri plastik olmayan bir kafes alın eğer yapabiliyorsanız. Ayrıca eğer herhangi bir şekilde yem veya su ihtiyacı duymuyorsa kesin dışarı çıkmak için bağırıyor. Sadece akşamları yeterli değil maalesef. Kuş bütün gün sıkılıyorsa eğer zaten, kafesin içine girince iyice bunalıyordur.

bitchesaintshit

dışarı çıkarın sık sık.. bizim kafes kapısı sürekli açık.. istediğinde dışarı çıkıyor 4-5 tur atıp tekrar kafese giriyor.. bu arada muhabbet kuşları için kafes dikey tel değil yatay tel olmalı.. belki ona bile isyan ediyordur.. :D

synche

Kızma sesi bu. Akşam biyolojik saatlerine ters olarak salonda yüksek ses var ve ışık doğrudan vuruyor. Gece kafesi salonun loş bir yerine alın ama sizi görebilsin bir de doğrudan ışığı kesecek bir şey koyun kafesin üstüne. Sadece tepe kısmı için bez gibi.

sarcophagus

Beni niye kanarya kafesine kapadınız? 3 kuruş para verip bir muhabbet kuşu kafesi alamayacak durumda mısınız? Bu kafes benim ergonomime hiç uygun değil. Bunu bir kanaryaya verip bana bir muhabbet kuşu kafesi alın Allah rızası için diyor.

Evet. Tam olarak söylediği bu.

Mirket
1

mobil görünümden çık