Bostancı'dan Gemlik'e arabayla gidiş için (yakıt anlamında ekonomik bir araç) ayni gün dönüşü de göz önüne alarak sizce en mantıklı yol seçeneği nedir? Köprü ücreti fena ama diğer türlü de vakitten çok kayıp var feribot ile köprü ücret farkı sanki değmeyecek düzeyde vs... Kafamda deli sorular.




 

vaktin değerliyse, acelen varsa köprüden gidiyorsun, vaktin değersizse diğer tüm seçenekleri düşünebilirsin. bütün alternatifleri saymışsın zaten :)

roket adam

Pendik - Yalova feribotu 86 lira (sadece araç ve şoför). Sadece köprü 147 lira. Köprü sonrası otobanı falan da katarsan iki katına denk geliyor. Acelem yoksa feribotla geçerdim. Zaman olarak 1-2 saat fark eder heralde.

himmet dayi

Pendik-Yalova feribotunu kullanabilirsiniz. 1 araç ve ve araç içi 1 yolcu 88,00 TL. Bostancıdan 1,5 saatte ulaşırsınız.

obscure

pendik-yalova feribot +1

since1907

Köprüsen bas geç

otopsicocugu

niye herkes pendik yalova diyor? saatte bir kalkıyor bu feribotlar. bence eskihisar topçular daha mantıklı. fiyatı da 60 tl olması lazımdı tek yön (ido) negmar daha uygun

oekuklu

@oekuklu pendikten eskihisar fetibotuna gidiş vakit+yakıt meselesi ne olacak? hem biniş noktası olarak geride hem de iniş noktası olarak ileride.bunları da göz önünde bulundurarak herkes feribotu öneriyor sanırım.

ayrıca konfor anlamında kıyaslamaya bile gerek yok.

since1907
1

mobil görünümden çık