2021 aralık ayında mevcut durum nasıl olur sizce? Pegasus'da hazır indirim varken, yapıştırdım ayak üstü aralık ayına. Gerçi daha 11 ay var ama düzelir inşallah.




 

Aşılama bu hızla devam ederse yaz sonuna kadar her şey 'yeni' normale döner. Maske mesafe yine olur ama tüm yasaklar kalkar bence.

himmet dayi

Aşı olabileceğini düşünüyor musun?
Ben ihrimal vermiyorum bu yıl içinde..

otopsicocugu

Ben olamam da risk grubunun büyük bölümü olur. Hastaneler ve yoğun bakım ünitelerinin dolulukları çok düşerse kimse hastalığı takmaz.

himmet dayi

Maddi durumu düzeltmek adına 2022 Şubat'ına öteledim. Bazı şeyler anca düzelir.

put it in your appropriate place

Çok yüksek ihtimalle aynen böyle devam eder. Daha hangi ülkenin hangi aşıyı kabul edeceği bile belli değil, aşı yaptırsan bile adam çin aşısını kabul etmeyebilir.

Pegasus'un ayakta durmasına yardımcı olmuşsun hayır işi gibi düşün :) Yoksa gitme ihtimalin baya düşük.

roket adam

Şubat 2022’de gidebilirsek bence bu da harika.
Ben normal hayata 2023’ten önce geçilemeyeceğini düşünüyorum

otopsicocugu

@roket adam Aynı düşüncedeyiz. :) Yine de kaçırmak istemedim. Biraz tedbir amaçlı aldım bileti. Duruma göre vize başvurusu bile yapmam belki.

@otopsicocugu sanırım ikinci aşamadayım. Aşı olamazsam da gitmem artık. Yanan 550 lira olur.

put it in your appropriate place

2021 kasım 2022 mart arası 7 adet (gidiş-dönüş 14 bilet) bilet aldım ben pegasus kampanyasıyla. Ortalama 170, git-gel 350 TL toplam 2300. Çok uyguna geldi. Ayrıca hepsini iptal etmek zorunda kalsam bile vergileri iade alınca 1700 falan iade alıyorum. Gidemesekte Pegasusa iyilik yapmış olucaz yapacak bir şey yok:)

zikardo
1

mobil görünümden çık