aldığım malzemeyi satıcının verdiği takip numarasıyla kontrol ettiğimde bulunduğum ülkede alakasız bir şehirde alakasız bir adrese teslim edildiğini görüyorum. posta şirketine ve satıcıya durumu bildirdim. satıcı, kargo şirketinin kontrol sayfasındaki sonucun aksine "yerel bir aktarma merkezinde. bekle" diyor. başka bir takip numarası istedim, vermedi.

anladığım kadarıyla satıcıların çakallıklarından biriymiş bu. siparişi ilk verdiğimde de "elimizde kalmadı. siparişi sen iptal et. neden olarak da "başka neden" seç" demişti. aliexpress'te 12 gün daha teslim süresi görülüyor. şu durumda ne yapmalı? vakit kaybetmeden itiraz mı edeyim? yoksa para iadesi amacıyla itirazda bulunmak için aliexpress'teki son teslim tarihini mi bekleyeyim?


 

Itiraz et bence

twelfth

En sık karşıma çıkan şey herifin elinde stok kalmıyor ya da yazdığı fiyat düşük olduğu için ürünü göndermeyip hatalı veya sahte takip numarası girerek oyalamaya çalışıyor. İletişim kurmayan olursa "dispute" açıyorum. Herifler dispute süresini de sonuna kadar kullanıp adamı iyice deli ediyorlar.

kimlanbu
1

mobil görünümden çık