İstanbul Kart ve HES kodunu eşleştirmek için bugün son günmüş. İlk sorum şu anda İstanbulda değilim ve kartı aktif olarak kullanmıyorum, bunun için kartı eşleştirmesem nolur, bir daha kullanamazmıyım? İkinci sorum uzun bir süredir İstanbula gitmediğim için kartı yılsonunda vizeletemedim ve pandemi öncesi 50 liradan fazla para yüklemiştim. İçindeki bakiyeye bir şey olur mu uzun süre kullanmayınca?




 

kisisellestirme.istanbulkart.istanbul burdan kaydedebilirsiniz kartınız yanınızdaysa. bildiğim kadarıyla kart kullanılamıyor eşleştirme olmadığında.

pide

Kartı bir daha kullanamazsın gibi değil de, eşleşmeden kullanamazsın. Bugün eşleme yapılmamış kartların kullanılabilmesi için son gün. Yarın eşleşme yapmadan kart ile toplu taşıma araçlarına binemezsin. Ama atıyorum 2 ay sonra eşleştirdin, o zaman binersin.

himmet dayi

anladım yarın da eşleştirme yapabiliyorum yani. Peki siz kart bakiyesine nerden bakıyorsunuz pratik bir yer var mı bakabileceğimiz app gibi?

jjimyl

app i var da pek çalışmıyo.

bakiyene 3 sene bi şey olmuyo, 3 sene sonunda ufak ufak tırtıklıyo belediye(3 sene 5 sene de olabilir, bunların hepsi istanbulkart.istanbul da yazıyo)

esref

banka app'leri bakiye görebiliyor artık. Fastpay, garanti vb. istanbulkart yükleme kısmına kartı kaydedince sonra bakiyesini de görebiliyorsunuz. Ben ilk Fastpay başlattığı ve kredi kartıyla da yüklenebildiği için onu kullanıyorum.

rodriguez2
1

mobil görünümden çık