12.30’da sağlık bir kahvaltı yapıyorum. 18.30’da da dikkat edebildiğim kadarıyla akşam yemeğimi yiyorum. Gün ortasında spora başlamadan önce kendimi biraz güçsüz hissettiğim oluyor. Böyle hissettiğim zamanlarda üç dört tane fındık veya fıstık ya da bir küçük muz veya mandalina yiyip başlıyorum spora. Bu spordan aldığım verimi düşürür mü? Aynısını spor esnasında su içmek için de soruyorum.




 

Yoo aksine spor oncesi guc icin iyi olur. Benim hocam da ara ogun olarak muz, kuruyemis, yulafli bir seyler veya probiyotik yogurtlu seyler veriyor. Aksine kuvvet calisanlar icin faydali antrenmani cikarabilmek icin.
Spor esnasinda su iciliyor yaa, helak oluyor insan

mor oje

Yapan çok vardır ama çok doğru değil. Spordan 2, 3 saat önce yemek yenmesi daha iyi. En kötü 1 saat önce yemek yemeniz daha uygun. Spora başlamadan 15 dakika önce yiyorsanız spor rahat olmayabilir. Sonuçta yediğiniz şey sindiriliyor. Ayrıca muz mantıklı gözükse de mantıklı değil çünkü muz lifli bir yiyecek. Sporda ara verince su içilebilir ama onu da çok abartmamak lazım. Gidip de bir şişe su içerseniz yine rahat bir spor olmaz.

dissendium

spor öncesi muz yoğurt falan yerseniz salonun ortasında kusarsınız bi gün. en az 2 saat önce bir şey yememenizi tavsiye ederim.

nahtoderfahrung
1

mobil görünümden çık