Selamlar,

Bir eticaret girisimimiz olacak. Alternatiflere bakarken ticimaxı gordum.
Sunu merak ettom benim wordpress altyapisi kullanarak yapamayacagim neyi vadediyor ek olarak?

Yani profesyonel bir wordpress altyapisi alip istedigim gibi customize edip freelance bir wp gelistiriciyle, cok daha esnek bir cozum elde edermisim gibi hissediyorum ama bu kadar insan kullandigina gore kacirdigim bir sey mi var merak da ediyorjm.

Bir de ticimax alinca onlarin hostinginden baska alternwtifimiz yok anladigim kadariyla

 

site yapmak demek sadece tasarim, kodlama degil.

bunun analyticsi, yonetim paneli, seosu, sosyal medya entegrasyonu, optimizasyonu vs.. bir suru faktoru var.

eger profesyonel hizmet almak istiyorsan isinin ehlinden al. cunku adamlar yillarca bu isi yapiyor ve her disiplin icin ayri ekibi var.

buenosdias

Yillardir wordpress kullaniyorum, oldukca iyi trafik alan sitelerde de wp kullandim. Bahsettiginiz konulara zaten vakifim

Analytics, yonetim panelinde oldukca memnunum. Seo konusunda da gayet basarili sonuclar aldim.

Merak ettigim farkli ekstra ne sunuyorlar? Acickasi wp daha kisisellestirilebilir geliyor. En azindan eklemek istedigim seyler icin kendim istedigim modulu tasarlatwbilirim ya da satin alabilirim tek bir sirketin insiyatifine kalmadan.

anten

ticimax bir saas. yani adam size yazılım satmıyor, hizmet satıyor, bu hizmeti de kendi yazılımıyla sunuyor. peki neden wp değil de ticimax (ya da diğer yerel muadilleri)?

adam önünüze hazır koyuyor herşeyi. kredi kartı entegrasyonu + fatura yazdırma + kargo takip + hepsiburada vs sitelerle entegrasyon

bunları wp'de yapamazsınız. yapsanız bile çok zorlanırsınız. kendi sitenize girdiğiniz ürünü bir kerede hepsiburada vs sitelere de girmiş olmak , bence çok güzel öneri. bu bile wp'ye göre öne çıkartır sizi.

ama tabii görsel anlamda kısıtlıdır. istediğiniz şekli şemali veremezsiniz. bir de wp'den çok pahalıya gelir.

co2s2

Bu hepsiburada farki iyiymis anladim. Ama arayuzler falan rezalet:)

Keske benim ui tasarimcimin yaptigi tasarima gore customize edebilseler

anten

css'le oynatırlar herhalde. sormak lazım

co2s2

ben de wp ile eticaret siteleri yapıyorum ancak yüksek adetli ürün kısmı işin içine girdiğinde performans sıkıntıları oluyor. bir de pazaryeri entegrasyonları çok iyi. bu noktalar haricinde wp'ten üstünlükleri yok bana kalırsa.

tasarım olarak da istediğin tasarımı yaptırabilirsin ticimax'te de diğerlerinde de. ama onlar da extra bir 10bin tl (en az) maliyeti olacaktır.

winston

selamlar, kafam rahat olsun diyorsanız Ticimax. Sizin woocommerce'ü e-ticarete hazır hale getirmek için hele hele tr'deki sisteme uygun hale getirmek için harcayacağınız geliştirme bedeli Ticimax'ın bir senelik orta üst paketi ile kabaca aynı maliyete gelir.

Tasarım giydirme hizmeti de veriyorlar. Hazırlattığınız Ticimax wireframe'ine uygun tasarım birebir geçer hiçbir sıkıntı yaşanmıyor. Destek konusunda da oldukça iyiler diyebilirim.

Not: Yaklaşık 10-12 kadar müşterimizin Ticimax altyapılı sitesini yönetmekteyiz.

calmdown
1

mobil görünümden çık