siz böyle alışveriş yapar mısınız?
bu şekilde çalışan satıcılar var mı?

ürünün kendisinin ne olduğu da esas olarak önemli. mesela hediyelik bir eşyaysa muhtemelen 2-3 gün içinde ihtiyacım olan bir şeydir. Tamir tadilatla ilgili bir ürünse o ürüne acil ihtiyacım olabilir. çiçek saksısı alıyorsam 10 gün sonra gelse de olur.


haftasonu kargo olacagi icin kargoda da bekler, o yuzden tercih etmem oncelikle ve ozellikle. fiyati cok uygun vb olursa bir ihtimal
not: her seyini netten alan biriyim :)


Çok acil olmayan bir ürün için yapılabilir ama yine de ilk tercih olmaz bence. Bence doğru bir strateji değil.


Hayir maalesef. Odemeyi hemen yapiyorsam o kargo mumkun olan en erken zamanda yola cikmali. Bunun mumkun olmayani icin sadece gece vaktini onda da kargo subesinin kapali olmasini 1 aldim. Yoksa yani mumkunse isinlasin.
Bunun tek istisnasi cok cok ozel el yapimi birsey olmasidir. O zaman yapim suresi dahil beklerim.


Bir sürü insan sırf kargosu çabuk gelsin diye amazon prime'a ayda 8 lira ödüyor, hepsiburada express'e kargo başına 15 lira ödüyor. Çabuk gelsin diye para ödemeye hazır müşteriler yani.
Geç gönderip tercih edilmeyi bekliyorsan ya çokkk iyi fiyat vereceksin, ya da hiç bi yerde olmayan bi ürün falan olacak. Onun geldisi gittisi dağıtımı vs bir sürü süreç olacak çünkü.
