Öğrenci olduğumdan psikiyatra para bayılmak istemiyorum. bu anlamda eczaneden antidepresan almayı planlıyorum fakat herkes farklı bi ilaç adı veriyor. Sizin kesinlikle önerebileceğiniz bir antidepresan var mı etkili ve yan etkileri az? Teşekkürler.




 

antidepresan o konuda ehil olmayan kişilerce öneri üzerine kullanılacak bir ilaç değil ki. gss'niz var ise devlet hastanesinden en azından bir hekim kontrolünde kullanmanızda fayda var.

onun haricinde böyle bir yönlendirme olmadan, insanların 'abi xxx isimli ilaç çok iyi geldi' demesiyle bence kullanmayın. herkesin farklı ilaç adı vermesi de bundan. herkesin rahatsızlığı bir değil.

yani teşhis olmadan tedavi yapmak hemde bir hekim yönlendirmesi olmadan biraz problem.

kobretti

Herkesin rahatsızlığı farklı, o yüzden kafana göre ilaç kullanırsan bozuk olmayan yeri de bozma riskin var.

hayirsiz

çoğu antidepresan reçetesiz alınıyor ama eczacılar vermiyor.kafana göre antidepresan alırsan olanı da bozarsın

nahtoderfahrung

Yukarıdaki yorumlara katılıyorum
Öğrenciyken antidepresanlarla, psikiyatri servisleriyle haşır neşir olmuş biri olarak kesinlikle hekim kontrolünde kullanmanızı öneririm. Durumunuza göre dozajı belirler, düzenli aralıklarla dozajı azaltır veya artırır. Yani en sağlıklısı hekim kontrolünde ilerlemek ve bunun için para bayılmanıza gerek yok.

Yazıldığı gibi gss'niz varsa en yakınındaki devlet psikiyatri servislerine veya üniversitenin bulunduğu şehirdeyseniz üniversite hastanenize gidebilirsiniz.

Evet biliyorum aradığınız cevap belki bu değildi ama inanın en sağlıklısı bu.

bir fincan kahve ile film izlemek

Devlet hastanelerinde psikiyatri muayenesine gidin o zaman. Kafaya göre ilaç kullanmayın.

superfluid

Ortalama fiyati 25 lira antidepresanlarin. Doktora gidin, rapor cikartin. Hem doktor gozetiminde kullanin hem de ucretsiz alin. Kesinlikle devlet hastanesinde psikiyateiste gitmek zor birsey degil.

uncle fyodor
1

mobil görünümden çık