Guzel bir aydin dağ inciri almak istiyorum ancak instagramda gordugum saticilara guvenemedim nedir necidir ne kadar saglikli uretim yapiyorlardir vs. Bu incirci amca ya da daginciri.com'dan incir aldiniz mi daha önce guvenlir midir ya da bildiğiniz denediginiz guvenilir bir satıcı var mi? Üretim bicimleri, aflatoksin degerleri de aklima takılıyor iyice içinden çıkılmaz hale geliyor.




 

Ufresh den aldım ben, sorun yaşamadım.

neymis

tariş'e baktınız mı?

lazpalle

www.karaottohumdernegi.org

karaot tohum dernegi bir araştır neler yaptıkları göreceksin.

organigiz.org bu adresten satış yapıyorlar.

kaiserr76

ne kadar alacaksınız ki ve nerdesiniz? :)

a darkness coming

instagramdan birinden aldım 2dir, baya baya iyi. toplamda 4 kg yedik en ufak bir sorun yaşamadım, ilaçsız diyor
www.instagram.com

delidiyorum

@a darkness coming 2 kilo civari alirim sanirim istanbuldayim

instant crush

Yurt disindayim. Burda happy village adi altinda Izmir'de Isik Tarim tarafindan uretilen organik sertifikali kuru incir satiliyor ve cok guzeller. 5-10 dakika suda bekletip yiyoruz. Orda ayni ureticinin urunlerine bakabilirsiniz.

taurina

Tuğba kuruyemişin internetten satışı var. Tavsiye ederim.

alcapon

inciri severim özellikle kür yaparım uzun süre sağdan soldan istedim ama incirciamca kesinlikle doğru yer tavsiye ederim .ilgili

kaankaan

www.sadeaile.com

bu siteden birçok ürün aldım, hepsi kaliteliydi.

evanka

Merhaba ben daha önce incirci amca sitesinden sipariş verdim ve sipariş vermeden önce bilgi almak amacıyla siteye instgram üzerinden ulaştım hiç bir işlem görmemiş tamamen doğal alfotoksin testlerine tabi tutularak satış yapıldığını bildirdiler gelen ürünler bahsedildiği gibi tamamen doğal ürünler elime ulaştı ve memnun kaldım benim gibi doğal ürün takıntınız var ise incirci amca dan sipariş verebilirsiniz :) :)

Thebest

hilmi yildirim

Ley
1

mobil görünümden çık