[q]
(5) 

Evde spor yapmak

kondansator #1458729
İyi pazarlar sevgili duyurucular. Pandemi öncesi spor salonu ve bisiklet sayesinde hareketli bir yaşamım vardı. Şimdi sıfır hareket, bayağı hantallaştım. 10dk ekiptik bile eskisinden fazla yorar oldu. Evde spor yapıp varolan kiloları atma yoluna girerek hareket kazanmak istiyorum. Komşuları rahatsız etmemek adına hoplamalı zıplamalı hareketler de kapsam dışı kalıyor. Neler önerirsiniz acaba?




 

Mat ile hoplamalı hareketlerin sesini biraz olsun baskılayabilirsiniz. Onun dışında direnç bantları, dambıl ve vücut ağırlığınız yeterli olur şimdilik.

ruhen hastayim ben

Çare eliptik bisiklet. Kardiyo işini bisikletle, kas işini dambılla halledebilirsiniz. İsteğe göre plank ve şınav da eklenebilir.

halitkin

walk at home- leslie 45 dklık videolarına bakabilirsiniz. biraz alıştıktan sonra da yine youtube dan walk at home 30 dk + herhangi bir ağırlıkla çalışma videoları belirleyip çalışabilirsiniz.

claws of perdition

Fitbit Coach

anten

Ağırlık kullanarak yağılan hoplamasız egzersiz videoları var. Birde ben dün dambıl kullandım bu yüzden kaslarım ağrıyordu hamlaşmışım. Sokağa çıkma yasağıda olduğu için her boş vaktimde basit hareketleri 100 kez yaptım. Böyle 450 tane falan yaptım. Mesela çay almak için kalktığımda falan. Ufakta olsa oturmaktan iyidir.

rapisa
1

mobil görünümden çık