Ve haliyle etkilendim. bi anlamına bakayım dedim korkunç! Daha kötü günlere hazır ol diyor genellikle. Baktığıma pişman oldum. Benzer rüya-sonuç gördünüz mü hiç?




 

Birkaç kere ailemden birisinin öldüğünü görmüştüm ve ağlayarak uyanmıştım. Rüya anlamına bakmak aklımın ucundan bile geçmedi. Turp gibiyiz. Bilim dışında bir şeye itibar etmeyin lütfen.

ruhen hastayim ben

ruyalar genelde bilincaltindan random seyler oluyor. fazla anlam yuklemeyin derim. sevdiginiz biri ise bi merhaba deyin iciniz rahatlasin.

eksi sozlukte eksiyen adam

Sizinle değil de o kişiyle alakası var sanki. O kişi bir şeyden umudunu kesmiş, zor bir duruma düşmüş ya da düşecek olabilir. Siz de onun durumunu öğreceksiniz galiba.

oyokbuyoknevar

rüya görenin mi görülenin midir diye kafam karışır hep. Dayanamadım mesaj attım nasılsınız diye=)

mslny

Hatırlamıyorum.

Kötü rüyalar anlatılmaz denir ki kaynaklarda da öyledir zaten.
Burada da herkes gördü . Ne olacak şimdi?

Erva

Ben de şey düşünürüm anlatılınca bozulur, o yüzden=l

mslny

Ben de ruyamda bi keresinde Trump'in Obama'yi Eskisehir'de bir binanin tepesinden asagiya attigini gormustum, 2-3 yil once. Ikisi de masallah turp gibi, amerikan ekonomileri borsalari filan da hala yerine. Dert etmeyin yorumlari, beynin size yaptigi random oyunlar hep.

taurina

@Taurina ahah sizinki Baya orijinal rüyaymış yalnız=) sordum, Gayet iyiyiz dedi arkadaşım da. rüyayı kendi açımdan çok zor zamanlar geçiriyorum ondan kurtulmaya yoracakken daha kötü günler geliyor u görünce korkmuştum. Kendi tabirimle unutmaya çalışayım o halde=)

mslny

Boşuna bozma moralini. Tamamen bilinçaltınla alakalı şeyler, gerçekleşeceği ya da senin/tanıdığının başına kötü bir şey geleceği anlamına gelmiyor. Unut gitsin.

halitkin

rüya tabirleri denilen şeyler burç yorumu gibi, bir anlamları yok. rüya sizin bilinçaltınızın yansımaları, yani o gördüğünüz kişinin temsil ettiği şey muhtemelen bambaşka, balkondan atlama eylemi de başka bir şey temsil ediyor. bunların da sizin için neleri temsil ettiği ancak belki uzun psikanaliz süreçlerinde anlaşılabilir. yani özetle takmayın, rüyalar öyle şeyler değil.

nimberjack
1

mobil görünümden çık