Merhaba;
Bir arkadaşımın 9 aylık oğluna hediye almam lazım. Ayakkabı veya bere/atkı/eldiven seti düşünüyorum. ZAra, H§M, Boyner, Mark§Spencer'a baktım ama tam içime sinen şirinlikte ürünler bulamadım. Zaten ailede pek de çocuk olmadığından, bu alana hakim değilim.

Duyurunun anne ve babaları, var mı sizin bana önerebileceğiniz, kaliteli, şirin güzel bebek ayakkabıları veya aksesuarları satan yerler?

 

Onlar birkaç günden fazla giyilemeyecek biliyorsun değil mi? Çocuğa yediği helal giydiği haram derler, sürekli büyüyen bişey oldukları için :)

Bence aileye destek amaçlı gram altın al. En güzeli o.

1bir1bir1

Bir teyze olarak yazıyorum:) Boyner de nike bebek ayakkabisi vs uygundu.kiyafetler de mevcut bakabilirsin. Ayrıca anne içinde bir şey bakabilirsiniz.

secretname

Kıyafet hediyesi iyi bir fikir değil. Çünkü hem ebeveynler dünyanın çulunu alıyor hem de eş dost her geldiğinde bir şeyler getiriyor. Benim çocuğun 1 kere bile giymediği o kadar çok kıyafeti var ki. 2. bebekte uzunca bir süre yeni kıyafet alınmayabilir.

battal gemalmaz

Mothercare çok iyi bi marka. Ordan 3 lü veya 5 li tulum alırsanız çok makbule geçer. Şirin kıyafetler bir iki kez giyilirken bunlar çok işe yarıyor. 9 aylık ise 18-24 ay için alın. Daha uzun giyer. Şuan dünya kıyafeti vardır zaten. Ayrıca bu tulumlar da çok şirin

lapris

Tulum yazmışım. Uzun kollu body olacak o.

lapris

Yeğenlere Hepsiburada dan yoyko almıştım. Anneleri beğenmişti.

inheritance

Mothercare kapandı malezef.
Zara biraz tuzlu Ebebek de kalitesiz geliyor bana küçülmeden yamuluyor aldıklarım.
H&M fiyat performans olarak iyidir ama değişim kartı çok elzem bedenini turrurmanız zor.

cilekli pasta
1

mobil görünümden çık