Haziranda üniversiteyi bitirdim (sonunda), şu an yüksek lisans yapıyorum ama online eğitim, küçük bir ilçede yaşıyorum ve aylardır çok daralıyorum. Ailemle aram surekli gergin, dışarı çıkacak zaten hiçbir yer ya da arkadaşım yok. Kedileri sevmek ve bazen de market hariç hiçbir aktivite yapmıyorum dışarıda.

Neyse, soruma gelelim, 26 yaşına gelmek üzereyim ve artık para kazanmak istiyorum, internet üzerinden nasıl para kazanabilirsin hiçbir fikrim yok, bölümüm genetik olduğu için onunla ilgili pek bir şey yoktur. İngilizcem C1. Baska pek vasfım da yok. Fikri, bilgisi olan var mı?


 

stok müzik, fotoğraf, ilüstrasyonla uğraşıyorum 3 4 senedir.

bu pandemi başladığından beri herkes bu işlere saldırır oldu, pastadan pay neredeyse 10 katı düştü. yani bu dediğim alan böyleyle, evden yapılabilen herhangi bir iş için de böyledir.

eğer para kazanma konusunda bişey bulamazsan, kendini geliştirmeye çalış, pandemi bittiğinde daha donanımlı bir insan olursun, bu işinle ilgili bişey olabilir, yabancı dil olabilir, ikinci yabancı dil olabilir.

killerbee

Yanlış hatırlamıyorsam birisi vardı evleneceğin ama terk edilmiştin ?

26 yaş hayata atılmak için belki biraz geç bir yaş olsa da gene de pek çok şey için hâlâ erken bir yaş. Akademiden umudunu kesmelisin zira ülkede akademisyen olmanın hiçbir elle tutulur tarafı da kalmadı.

Genetik ile ilgili bir bilimsel kitap hazırlamaya ne dersin ? Farklı yaş grupları için, içinde grafikli anlatımları olan ? Yani en azından zamanını bir şeyle değerlendirmiş olursun.

Avoiding The Puddle

Yanlış bölüm seçimi ya da üniversite mezunu olmanın zararları. Günümüzde 2 yıllık meslek veren ön lisans okuyup hayata atılacaksın.

Senin durumda Kpss ile memurluk düşürmek dışında pek bir şey yok.

Andrew
1

mobil görünümden çık