[q]
(5) 

Hakaret

Nohutdurumu #1456866
Sinirden elim ayağım titriyor gerizekalının biri instagramdan durduk yere hakaret etti ve ben de dava edeceğimi söyledim ama bunun için maddi imkanlarım yetersiz. Kişiyi korkutmak için ne yapabilirim? Örnek bir dava dilekçesi vs var mı?




 

neden ciddiye alıyorsunuz ki?
kafaya takmamak, en hızlı, en kolay, en basit ve en masrafsız yöntem.

etna

internetteki zavallıları bu kadar ciddiye alırsan kanser olursun :D engelle geç.

burada aktif olan bir kullanıcı bana durup dururken küfretmişti ben de engellemiştim mesela. iyice hırslandı yeni hesaplar açıp tekrar küfürler yağdırdı yine engelledim. daha da hırslandı bu sefer ekşisözlük hesabından küfretmeye başladı yine yine yine engelledim. bu tarz zavallılar engellenmekle daha çok tetiklenen iqsu düşük yaratıklardan ibarettir. ciddiye alıp kendini hırpalamana değmez.

theseachange

Suç duyurusunun masrafı yok, olayı anlatan kısa bir dilekçe yazın detaylı. Verin savcılığa. Gerisini o düşünsün, uzlaştırmada para istersiniz daha

rumeli beylerbeyi

savcılığa şikayet dilekçesi vermeniz gerekiyor ücretsiz zaten uygun görülürse dava açılıyor amma velakin ben daha geçenlerde savcılıkta sıra bana gelsin diye 4 saat sıra bekledim sonuç takipsizlik.
çok nadir sonuç alıyor o davalar.
20 gün uyuyamadım, sinirden kafayı yedim sonuç sıfır. onu takmamak en etkili ceza. masal gibi gelir belki size ama cidden elden başka şey gelmiyor adliyeler dolup taşarken öyle klavye delikanlılarının sana bana dediği çok dikkate alınmıyor.

cilekli pasta

ceza davaları için maddi imkana gerek yok. Para ödemeden şikayetçi olunabilir.

infernalcadre
1

mobil görünümden çık