bebeğim 9 aylık. biberon maması yiyor. gece yemeleri kesildi. kilo alması gerekiyor onun için gece yemesi lazım. bildiğiniz bir yöntem var mı? ( müzik, mamaya katacağım birşey, ayakta veya oturarak verme vb gibi)




 

yedirdikten sonra hemen uyursa reflü ve akciğere mama kaçması olabiliyor aman dikkat. 20 dakka falan dik tutmak gerekiyor. bi çay kaşığı pekmez koyup deneyebilirsin.

baba553

Çocuk şarkılarini deneyebilirsiniz bizde zaman zaman ise yarıyor

Kırmızı balık çOmar yada otobusun tekerleği yuvarlak gibi

all girls dream

Gece yemek yedirmeniz doğru değil aslında hele bebekte istemiyorken. Hiçbir doktorunda bu şekilde gece yemek yemeyi önerdiğini duymadım. Mümkünse gece bırakın uyusun, hiç dokunmayın, zorlamayın gece. İleride çok zorlanırsınız, bu şekilde devam ederse. Sabah uyandıktan sonra belli aralıklarla yemek yedirebilirsiniz. Ama gece doğru değil uykulu haliyle.

GoodMorningTeacher

O aylarda gece beslenmesi bitiyor cogu bebişte. Yani normali bu maşallah. Benim 16 aylık, hala gece üç dört kez kalkıp emiyor of allahımm
Neyse, tavsiyem gece uyandırmamanız, uyumadan bir saat kadar önce tam buğday, yulaf unu gibi yararlı unlarla muhallebi yapıp meyve ekleyerek yedirmeniz. Hem tok tutuyor hem kilo almasını sağlıyor.

somethinginthewayshemoves
1

mobil görünümden çık