flashda çizdim.nasıl olmuş?

www.resimupload.com
www.resimupload.com
www.resimupload.com

pls, mal mısın lan niye illustrate'de çizmedin diye sormayın.

 

harika

rezildede

güzel olmuş, ödev miydi, canın mı çok sıkıldı :)

kimlanbu

binan alt kısmı biraz aceleye gelmiş gibi.

layer üstüne koyarak çizilseydi daha iyiydi. öyle olduğu halde mi böyle oldu acaba.

stock sitelerine ekleyebilirsin. işe yarar.

fukka

burda ne işin var? :)

dieselsingle2

kendimi geliştirmek için çizmiştim.belki güzel şeyler söylersiniz diye paylaşayım dedim.yorumlarınız için teşekkürler.

evet alt tarafları aceleye geldi.ayrıca sol tarafta ki balkonlarıda çizmedim 1 küsür saat o sağdaki balkonlarla uğraştım.maalesef hayalgücüm o kadar kuvvetli değil.en alttaki resimde göreceğiniz üzere başka bir resimden kopyalarak yaptıum..fukka'nın dediği gibi alt layer'a orj. i koyup movie klip'le brightness düşürdüm sonra onun üzerine çizdim.

madagaskar

çok başarılısın ama perspektif ve detay hataların var. çizdiğin resimler için de en önemli şey perspektif olduğuna göre biraz daha geliştirmelisin.
şöyle söyliim
ikinci resimde üst çatı ile alt çatı aynı perspektifte durmuyor. ölçersen sen de fark edeceksin. soldaki pencere yanı kolonda ince bir hatan var. biraz daha incele olur mu? çok iyisin bence devam et mutlaka.

kediebesi

kediebesi tşkler.itiraf etmeliyim ki flashdan başka program bilmiyorum ve bu ilk çizimimdi.acaba başka bir program(mesela illustrate) öğrenip çizimlerimi ordan geliştiriim mi? bide bir sorum olacak.şimdi böyle kopya çizmek iyide olayın içine hayal gücü, yaratıcılık girmediği sürece bu yaptıklarımın bana bir faydası olmaz dimi?

madagaskar

perspektif çizgilerinden faydalanabilirsin. hangi program bunun için daha iyidir bilemiyorum. teknik çizim çok daha kolay ama işin temelidir. tüm büyük ressamlar taklitle başlamıştır, taklit sorun değil. tekniği kavrayınca yaratıcılığın akacaktır. önemli olan gözlem. iyi gözle. çizmek üzere bak. 3. boyutu da unutma hiç :) içinden gelen şeyleri yapmanın her zaman bir faydası vardır. ümitsizliğe kapılıp çalışmaktan kaçınma, en önemlisi pratik.
kolay gelsin. :)
cesaretlendirilecek kadar yeteneklisin. :)
ustalarla çalışmalısın bence. onların çırağı olmaya çalış, ustaların resimlerini alıcı gözle incele.

kediebesi

hocam sorma yaa 5 saatdemi ne yaptım.senin verdiğin linklerdeki olayı anlamadım:( tam olarak farkları söylersen anlarım.şu an sabancının ikizlerini çiziyorum bugün bitirebilirsem gene paylaşırım..çizimim gelişsin diye böyle kasıyorum.şu fotoşop ve illustürator dünyasına adım atmalıyım..

madagaskar

can sıkıntısı nelere kadir :)

ben sketch-up kullanıyorum(evet, can sıkıntısından). Sen de üç boyutlu modellemeler yap, hem kolay, hem bedava

frown
1

mobil görünümden çık