2. Sırt ve özellikle boyun ağrısı. Burada parantez açmam gerek; süt çocuğumuz var ve yardım edecek kimse yok, sadece annesiyle ben ilgileniyoruz ve banyo falan yaptırırken sürekli sakat pozisyonda uğraşıyoruz bebemle.
3. Az önce kaka yaptım. Evet. Ishal...

grip de olabilir covid de olabilir, semptomlar uyuyor. Test yaptirmanizda fayda var.


Koronaysam çok içerlerim he, evden çalışıyorum ve bebem yüzünden dışarı çıkışımız minimum denilebilir. Vay arkadaş. Pü


Covid misin bilmem de, olur da covid olma olasılığına karşın arveles falan icme. Bana paroldan başka hicbir agrıkesici alma demişlerdi. Hangi ilacı alacağını hekimine danış


geçmiş olsun. eşinle bebeğinden uzak kalma şansın varsa onu dene de riski azaltın


Herkese teşekkür ederim, ağrı kesicileri falan duyuru sonrası kestim - devam eden süreçte belirti diyeceğim bir şey ortaya çıkmadı var olan da yok oldu.
Kayıtlarda pozitif çıkmam şu aşamada sanırım bir fayda sağlamayacak öyle olsam dahi. Kendimi karantinaya aldım diyeyim.
@amusan höcam elimden geldiğince onu yapmaya niyetlendim ama dediğim gibi bebek biraz imkansız kıldı bu durumu. 3 aylık da kendisi hanım muhtemelen idare edemezdi tek başına.
