ibb.co
ibb.co
ibb.co
ibb.co
ibb.co
ibb.co
ibb.co
ibb.co

Çakma ayakkabıyı eline alınca anlayamıyor musun? Anlayamıyorsan orjinaldir


new Balance hakkari'den edirne'ye çakması yapılan bir ürün. Yine de dikkatli olun.


yok yeterli değil dediğin yöntem. internette o modelin incelemelerine bak. fark gözlemleyebiliyor musun? mağazada git karşılaştır olmadı.


Kutusu neden deforme olsun ki? Cakma degilse de teşhir ürünüdür yüksek ihtimal.


konu trendyol ise hiçbir şey sizi şaşırtmasın. her şey olabilir buna hazır olun. daha önce new balance giydiyseniz anlamanız çok zor olmaz. ancak şuan piyasada birebir/ithal orjinal ismiyle türlü sahte ayakkabılar satılıyor orjinal fiyatına.
tabanı rahat mı? giydiğim tüm new balance ayakkabılar konforluydu ve tahanları rahattı. tabanı veya dış malzemesi kazulet gibi kalın ve sert ise şüphelerinizin doğru olma ihtimali yüksek.
ben de puma ayakkabı aldım trendyol'dan satıcısı trendyol aynı sizinki gibi. 40.5 almama rağmen 40 gönderildi ve değişim de yapmıyorlar(!) düşünün. trendyol böyle bir yer.


detaylı resim ekleyin bakalım bence. defalarca giydiğim bir marka ben görünce bile anlayacağımı düşünüyorum.


bahsettiğin yöntem hiç bir şeyi kanıtlamıyor malesef. new balance çakması en çok olan markalardan birisi gerçekten. bi de trendyol kombosu olunca şüphelenmemek elde değil.


tr de en çok çakması olan ayakkabıdır. nb sitesine mail atıp satıcıyı sorabilirsin. belli satıcılar dışında satış yapanlar çakma satıyor.


Resimleri yükledim, daha önce New balance kullandım. Ayakkabının rahatlığında falan sorun yok gibi. İnternette hep yapıştırma kısımlarından bahsedilmiş, özellikle taban birleşim yerlerini çektim o yüzden. Teşekkür ederim herkese.


Aklında soru işareti olan ve bu başlığa denk gelen olursa diye bilgilendirme amaçlı yazıyorum. New Balance Tr sitesi üzerinden iletişim kurdum. Ürün fatura görüntüsünü istediler. Kontrol sonrası, kendilerinin temin ettiğini ve orjinalliğini garanti ettiklerini söylediler.
