Selamlar.

Taşınmadan önce tadilat vs işleri için gelip gittiğim yeni evde, elektrik ustasının zamanında bağlamadığı toprak bağlantısını yapmak için uğraşırken dalmışım. Az önce çıkmak için hazırlanırken aklıma geldi...

Şu anda dışarı çıkmam yasak değil mi? (65 altıyım)

Eski ev (yemek, kalorifer, yatak) arabayla 25 dakika mesafede..

Büyükdere Caddesini kullanarak gidebiliyorum.

Bu işin bir istisnası yok mudur?

 

hocam arayın polisi, durumu anlatın, çıkın. en azından bir polis vs çevirirse durumunuzu bildirmiş olursunuz. aracınız varsa muhtemelen işten dönüyor olduğunuzu vs düşünüp çevirmeyeceklerdir bile.

early morning rain

Biraz şans işi. Ben önceki yasaklardan birinde çıkmıştım. Ki o zaman daha sıkıydı. 20dk mesafeye gittim geldim kimse de durdurmadı.

catch the arrow

az önce dışardaydım. polisler pek yok, dışarıdakilere bir şey demiyorlardı ama. imkan varsa ara sokaklardan gidin.

candide

Rotanizdaki nobetci eczaneye bakin internetten. Ceviren olursa su su nobetci eczaneye gidiyorum dersiniz, bir sey demezler.

cell_in

daha önceki yasaklarda nöbetçi eczane için 155'ten telefonla izin almıştım cezayı gözüm yemediği için. evin adresini ve plakamı not almışlardı, şu andan itibaren gidip gelmek için 30 dakika süreniz var, ev-eczane arasındaki bir yoldan farklı bir yerde veya 30 dk dan geç bir saatte çevirmeye girerseniz ceza yersiniz, hemen gidin gelin demişlerdi.

belki şu olabilir, kullanmak zorunda olduğum ilacım o evde kalmış, araç ile gitsem olur mu, geri dönmeyeceğim diye 155'ten izin almak?

la lykia

Kaban ve arabada bulduğum battaniye ile oturuyorum bakalım...

nop
1

mobil görünümden çık