Konut kredisi cekerken boyle bir kredi tanimladilar.
Simdi bankadaki param + 3000 hep gorunuyor.

Ben bunu kullanmak istemiyorum. Illa kullanmak mi gerekiyor?

Ayrica bu nasil kullaniliyor?, benim hesapta param kalmayinca para cekersem ya da para yokken otomatik odeme yapilirsa mi kullaniliyor.

Sozlesmede tarih yazmiyor brn bunu ne zaman iptal ettirebilirim?

Tesekkurler.

 

Banka sana o kadar eksiye düşebilirsin demiş. O parayı nakit de çekebilirsin, alışverişte de kullanabilirsin. Ama bu ek hesaplar kredi kartı gibi değil, her halükarda faiz işler kullanırsan. Ben kapattırmadım. Çok çok zor durumlar için duruyor öyle.

antihero

Sozlesmesi konut kredisi ile yarisir kalinlikta. Birde sey yaziyor en az bir defa alacak verecek olmali gibi bir tabir var ama okuyan var midir bilemedim.

Filinta61

kredili mevduat hesabına bankanızın koyduğu isimdir açık hesap. hesabınızda para olmasa dahi 3 bin TL'ye kadar harcama yaparak veya nakit çekerek hesabınızı eksi bakiyeye geçirebilirsiniz demek. hesaba ekside kaldığı gün sayısı kadar faiz işler. faiz oranı aralık 2020 itibarıyla aylık %1,46'dır. faiz 3 ayda bir tahsil edilir.

benevolent sun

bugun arayıp kapattırdım.

kitap arasında kalmış silgi tozu

bu şu işe de yarar, konut kredinizi ödeyemezseniz oradan otomatik çeker ve gecikmeye düşmezsiniz. bence kalsın her ihtimale karşı. harcamadığınız sürece zaten bir sıkıntı çıkmaz. bir de konut sigorta ve dask ı bu hesaptan otomatik yenileyebilirler bilginiz olsun.

henrique
1

mobil görünümden çık