soru başlıkta, ama sorum özellikle ailesiyle yaşayanlara. arkadaşlarınızla buluşacağınız zaman nasıl yapıyorsunuz? anneler babalar malum yaşları gereği risk grubunda ve benim annem baya tedirgin bu konuda, ki haklı kanser tedavisi geçen yıl tamamlandı. ailemin yanında bulunduğum sürede arkadaşlarımla nasıl buluşabilirim acaba diye hesaplar yapıyorum. siz nasıl yapıyorsunuz? direk görüşmüyor musunuz arkadaşlarınızla?




 

zorunlu olmayan tüm görüşmeler telefon, zoom, facetime vs. aracılığıyla. yanyana oturup konuşmak gibi olmuyor elbette fakat sağlıktan önemli değil.

hadsafhada

buluşmuyoruz.

nuisance

buluşmuyorum, ocak ayından beri hiç bir arkadaşımla fiziki olarak görüşmedim. ancak internet üzerinden.

dün sözlükte okumuştum istanbul'da en yakın yoğun bakım için tuzlayı gösteriyolar diye. bence bu bile yeterli buluşmamam için.

killerbee

Kış ayları dışında;
sadece açık havada, yönetmen sandalyesi atıp oturmaca şeklinde.
Temas yok, karşılıklı ikram yok, herkes getirdiğini yer içer vb.

testudos

görüştüğüm arkadaş sayısı ikiye düştü. onlarla da sadece parka bahçeye sandalye götürmeli ya da boş bir kafe bulursak dışarı oturmalı görüşüyorum. eve gelip gitmeler komple bitti.

sir gawain

Covid olmadan önce açık havada sosyal mesafeli görüşüyordum, covid olduktan sonra kimse ile görüşmüyorum hatta bundan sonra arkadaşsız kalacağımı bilsem bile görüşeceğimi sanmıyorum bu illet geçene kadar. Benim yaşadıklarımı anam babam yaşasın istemiyorum.

paramolacak

Park bahçede buluşuyoruz. Annem babamin evden çıkmayacağını bilsem kimse ile buluşmam ama onlar benden çok dışarı çıktığı için açıkçası ilk zamanlardaki kadar dikkat ed(e)miyorum. Herkes bireysel olarak kendisine dikkat ediyor şimdi maalesef:/

Amaranta ursula

bulusmuyorum. bulusursam da o bulusmalar 1 kişiyi geçmiyor. öyle kalabalık arkadas grubuyla bir araya gelmemeye dikkat ediyorum.

koela

Yakınımda oturan arkadaşlarla sahilde buluşuyoruz. Zaten yürüyerek gidiyoruz, uzak oturuyoruz. Ama bunu ayda bir falan yapmışızdır çok sık değil. Kışın görüşmeyeceğim heralde.

jazzabel

Tek yasadigim halde gorusmuyorum kimseyle.
Ailemde cok agir vakalar oldu. Gozum yemiyor kimseyle temasa girmeyi.

nax

arkadaşım yok.
getir.net

late viper
1

mobil görünümden çık