önceki duyurulari okudum, ama teknoloji sürekli ilerledigi ve sürekli yeni model üretildigi icin arada kaldim. baktigim modeller:

- xiaomi mi vacuum mop pro
- roborock s5 max
- roborock s6 (ve uzantilari pure, max, etc)
- viomi v2 pro

aslinda mop pro'yu alip gececektim, ev büyük degil, hali yok, düz, ama kedi var. en önemlisi benim icin saclari (iki uzun sacli insan), kedi tüylerini, ve silica kedi kumunu cekebilmesi.
mop pro ve mijia 1c karsilastirmasi izledim. mop pro saclari alamadi. 1c efsane cekti. zaten 1c cekim gücü en yüksek olanmis. ama onun da sarj bateri sikintisi var ve eski bir model.

simdi cekim gücü, bateri özelliklerini düsününce yukardakilerden hangisi mantikli olur? viomi'nin cekimi iyi ama o da daha az biliniyor galiba.
bana yardimci olabilecek birileri var mi acaba, kafam corba oldu. tesekkürler

 

s5 max pro kullanıyorum, ev büyük değil halı yok her gün silip süpürüyor çoook memnunum. saçları vs.. süper alıyor, ama kedim yok ona yorum yapamıyorum.

benaslinda

dhde robot süpürge tavsiyeleri başlığı var orda biraz takılın

ama geneli s5 max ve s6 önerecektir.

jelly bear

Mop Pro al geç.
S5 Max ve S6'ya göre fiyatı çok daha uygun. Yaptığı iş neredeyse aynı.

S5 kullanıyorum. Arkadaşımda mop pro var.

himmet dayi

Öncelikle evde Rowenta cyclone force mi mop pro bosch süpürge makinesi ve Dyson v7 mevcut. Bunlardan hangisini en çok kullanıyorsunuz dersen Dyson v7 tek geçerim. Xiaomi tamam güzel de temizlik icin Dyson hepsine tabutta rovesata çeker Tsubasa gibi orta sahadan gol atar o kadar fark var. Bu arada evde bir süpürge makinesi daha var markasını bile hatırlamıyorum:) velhasil Dyson eve girdiğinden beri diger süpürge makineleri oyuncak muamalesi görüyor ya da vakumlama islerinde kullanıyoruz. Ki bizdeki v7 eski model v11 falan çok daha haşindir. Bu arada bence parasının çok da karşılığını vermiyor xiaomi güzel ama mop u hikaye süpürge haznesi de hızlı doluyor.

monkey

s5 max veya viomi v3

xrated

bizim kedimiz de var. s5 max aldık gayet iyi. tüyleri de, parkeye saçılan kumları da alıyor.

lancelot du lac
1

mobil görünümden çık