
Başta 450 isteyip, sonra daha az işe 650 istemesi dolandırıcı olduğunu gösteriyor zaten adamın. 450 istemesine az ya da fazla diye yorum yapmıyorum, ama niye başta anlaştığından fazla fiyat söylüyor?
Ayrıca tavan için niye 70 metre led? Niye komple değişiyor? Ben banyonun tavanını asma tavan + ışıklandırma (25 m^2) 1000 liraya yaptırmıştım. Yıkıp sıfırdan yapacaksa fiyat normal sayılabilir ama gerçekten öyle bir şey yapması gerekiyor mu ona karar vermek lazım.


@plutongezegendegilmi bugün bu yaptığı işlerde malzemelerin çok tuttuğunu söylemiş.
Yıkılacak bir iş yok. Evin tavanında etrafı dolaşan şerit led var onun değişimi için 70 metre gider demiş. Tavanda bazı yerlerde ışık yanıyor bazı yerlerde yanmıyor orantısız bir görünüm olduğu için ben değiştirmek istiyorum. Eşimin hatası tüm her şeyin fiyatını baştan konuşmaması. Ayrıca telefonda ledlerin trafolarında da arıza olabileceğini tanesinin 150 lira tuttuğunu 3-4 tanesinin değişmesi gerekebilceğini de söylemiş bu da fiyatlara eklenecekmiş.


led'in metresi pahalı, fiyat normal.
ama ihtiyaç var mı, büyük ihtimalle yalan söylüyor.
ledler genelde 1 metre boyunda oluyor, üzerindeki 1 lamba bozuksa hepsi çöp olabiliyor. ama 70 metreyi birden değişmek, 70 ünite eder, sanmıyorum.
değil 650, 450 bile verme. yaptığı kadarını ver ve yolla. ağız dalaşını göze al.
başkasını bulun. hatta 2 farklı yere sorun.
sözlü değil yazılı smsli fiyat alın.


ohoo herif oğlanın düğün masrafını sana yıkacak belli.
pluton+1 bu nasıl elektrikçi ki değişecek malzemenin ne kadar tutacağını bilmiyor.
-işi yaptım, maliyet tahminimden fazla çıktı, daha çok ücret istiyorum- bu numarayı ev nakliyecilerinden biliyoruz.
derhal kovun derhal.


Cin mali ledin metresi 4-8 lira arasinda degisiyor. (Cogu projede bunlar kullaniliyor zaten. Markasi : cata)
Kaliteli ve cok isik veren ledlerin metresi 10 12 lira. 5 metre olarak satiliyor genelde.
18 metre led icin 45 liraya bir trafo almistim gayet duzgun calisiyor. Ha daha guclu olsun dersen 2 tane de takabilirsin.
Adam tam bi duzenbaz gibi geldi bana.
Bir de anlamadigim 70 metre ledi napacaksiniz? Dugun salonu mu salon dedigin :))


Istanbul maltepe ve cevresindeysen cok iyi bi elektrikci yonlendirebilirim. Her zaman onu cagiiryorum bisey oldugunda. Cok soylemis her seyi, sonradan fiyat degistirmek de ne tutturduysam cakalligi.


Cevap veren herkese çok teşekkürler önerilerinizi göz önünde bulunduracağız. Maalesef ev istanbul dışı ve çok fazla kişiyi tanımıyoruz ikimiz de yoğun çalışıyoruz ve yakın zamanda taşınmamız gerekiyor fiyat araştıracak vakit bulamadık.


bahsettiklerin hayati şeyler değil. tadilatı ertele. çevreyi tanı öyle fiyat al.


siz evdeyken led döşenmesinin hiçbir zararı olmaz. taşının içerdeyken yapar. toz vs hiçbir şey çıkmaz.
